MSI Sword 17 HX alınır mı?

Bütçe
70000
MSI SWORD 17 HX B14VGKG ...forza horizon 5 tüm ayarları extreme çektim banamısın demiyor çok rahat oynuyor tavsiye ederim çok memnunum..

@wolkan hocam merhabalar bdnxe aynı modeli almayı düşünüyorum iletişime geçebilir miyiz bilgi verirseniz çok sevinirim piyasa pek hakkında bilinen bir şey yok.

@wolkan hocam merhaba bdnxe aynı modeli almayı düşünüyorum iletişime geçebilir miyiz bilgi verirseniz çok sevinirim piyasa pek hakkında bilinen bir şey yok.

Aldiniz mi basil bilgisayar bilgi verir misiniz?

Dell G16 kronik sorunu yok mu Dell G16 7630 4070 i9 vardi bende iade ettim laptop o kadar kötü ki CS2 oynarken bile 90 derece ayrica ekran kartini kisitliyor 30watt da kalıyor Valorant ilk 30dk 350FPS daha sonra 170FPS'e kadar dusuyor sicakliktan da el deymiyor bilgisayara ayrica sürücülerini yuklemek icin gerekli olan Dell yazilimi supportassistan bu laptopta yazilimsal bir hatadan dolayi acilmiyor CMD 1 saniye açılıp hemen kapaniyor.

Son düzenleme:
@dusunenadam06 Mesaj yazılalı 5 ay olmuş. O zamanlar bu sıkıntı göz önünde değildi çok bilgi yoktu. Son zamanlarda arttı ve YouTube üzerindeki incelemeler sayesinde öğrendim merak etmeyin. Siz de almışsınız zaten şimdiki kadar popüler olsa sorun almazdınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…