MSI Synaptic Touchpad kapanmıyor

Berkay W.

Hectopat
Daha fazla  
Normalde FN+F3 ile touchpadi kapatıp açabilmem lazım fakat bu aralar bilgisayar açıldığında touchpad kafasına göre açık ya da kapalı oluyor ve FN+F3 ile kapalıysa açılmıyor, açıksa da kapanmıyor.
Sürücüleri güncelledim fakat sorun çözülmedi.

--Güncelleme--
Yaptığım araştırma sonucunda artık ne kadar çözüm denir bilemiyorum ama bir çözüm buldum. Öncelikle sorunun kaynağı temmuz ayında gelen Win10 güncellemelerinden biriymiş. İlk olarak touchpadin tüm sürücülerini kaldırıp bu bahsettiğim Win10 güncellemesinden önceki touchpad sürümlerinden birini yükleyerek halletmeyi denedim fakat bir şey değişmedi (sorunu bu şekilde çözenler varmış yani sizin için yine de denemekte fayda var) sonra Microsoft Storeda bulunan SynMsiDApp isimli uygulamayı yükledim ve bu uygulama üzerinden touchpadi manuel olarak devre dışı bıraktım çözüm dediğim şey maalesef bu. FN+F3ü kullanmamı tekrardan sağlayacak çözümleriniz varsa yazmaktan çekinmeyin 🙂.

Son düzenleme:
Aslında Laptop marka ve modelini girip Support kısmından sürücüsünü indirseniz de aynısı olurdu. Aynı sorun Lenovo bilgisayarda olmuştu ve PC marka model girip Support kısmından güncel Driver indirince çalışmıştı.

Aslında Laptop marka ve modelini girip Support kısmından sürücüsünü indirseniz de aynısı olurdu. Aynı sorun Lenovo bilgisayarda olmuştu ve PC marka model girip Support kısmından güncel Driver indirince çalışmıştı.
Driverı güncellediğimi ve sorunun bununla da ilgili olmadığını belirtmiştim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı