MSI tek ölü piksele garanti sağlıyor mu?

Hocam bende de var MSI G241 ölü piksel yok ama sadece siyah renkte sag ust ve sol alt kose de beyazlama var hafif diger renklerde hiç beyazlama yok sizdedemi oyle?
O ölü piksel değil korkmanıza gerek yok. VA panel monitörlerde bulunan bir dezavantaj adı bulutlanma. Benim monitörümde de var.

Sizde isim sizmasi dedigin sadece siyah renktemi diger renklerde var mı?
Siyah renkte mevcut, evet. O, IPS panel yüzünden oluyor ve normal. Karanlıkta gözükür biraz ve pek rahatsız edici olmamalı. Rahatsız edici seviyedeyse değişim istenebilir.

Duvar kadigini degistirdigimden belli olmuyor oda zifir karanlik ve sadece siyah renk yaparsam dikkatli bakinca belli oluyor.

1500'e aldım ben fakat Asus'un aynı özelliklere sahip monitörü de şu an 1550 TL yani iade edip ona geçiş yapabilirim, tabii onda da olup olmayacağı şahibeli.
Ortalarda değil sol kenara yakın fakat daha iade sürem dolmamışken şansımı bir deneyesim var.

Sizde isim sizmasi dedigin sadece siyah renktemi diger renklerde var mı?

Duvar kadigini degistirdigimden belli olmuyor oda zifir karanlik ve sadece siyah renk yaparsam dikkatli bakinca belli oluyor.
Işık sızması denen şey zaten siyah renkte bazı kenarların daha parlak olmasıdır. Kenar çerçeveleri ince olduğu için yapıyor bunu.

Ortalarda değil sol kenara yakın fakat daha iade sürem dolmamışken şansımı bir deneyesim var.
Benim ki de sol kenara yakın. İade deneyecekseniz size tavsiyem ölü piksel lafını karıştırmayın. Beğenmedim falan deyin. Sonra iade için yolluyorsun satıcı ölü piksel var diye markaya yolluyor ve işler daha uzun ve zor bir hal alıyor.
Diger renklerde odayi zifir karanlik yapsamda en ufak isik gozukmuyor ama.
Normal zaten bu ışık sızması sadece siyah renkte belli olur.

Işık sızması denen şey zaten siyah renkte bazı kenarların daha parlak olmasıdır. Kenar çerçeveleri ince olduğu için yapıyor bunu.

O zaman hiç garantiyle falan uğraşmayayım zaten olu pikselde yok.

Dosya Ekleri

• IMG_20201112_185145.jpg
    242,6 KB · Görüntüleme: 39
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…