skyorv Hectopat Katılım 21 Nisan 2013 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #1 Merak ettiğim bir konuda msi teknik servis işleyişi nasıldır? Sıkıntı çıkarır mı? Türkiye'de msi teknik servisi var mıdır? Herhangi bir sorun olduğunda teknik servise gönderip bize kaç günde gelir?
Merak ettiğim bir konuda msi teknik servis işleyişi nasıldır? Sıkıntı çıkarır mı? Türkiye'de msi teknik servisi var mıdır? Herhangi bir sorun olduğunda teknik servise gönderip bize kaç günde gelir?
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #2 Soruna bağlı olarak geleceği süre değişir fakat MSI teknik servisi gayet başarılıdır. ServisPoint - Türkiye'nin en yaygın ve kaliteli servis markası Son düzenleyen: Moderatör: 28 Ocak 2014
Soruna bağlı olarak geleceği süre değişir fakat MSI teknik servisi gayet başarılıdır. ServisPoint - Türkiye'nin en yaygın ve kaliteli servis markası
skyorv Hectopat Katılım 21 Nisan 2013 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #3 Sanırım sadece İstanbul'da varmış MSI teknik servisi doğru mudur? İletişim sayfasında bilgileri var.
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #4 tlg dedi: Sanırım sadece İstanbul'da varmış MSI teknik servisi doğru mudur? İletişim sayfasında bilgileri var. Genişletmek için tıkla... Verdiğim linke tıklarsanız hangi bölge ve illerde kaçar tane olduğunu görebilirsiniz.
tlg dedi: Sanırım sadece İstanbul'da varmış MSI teknik servisi doğru mudur? İletişim sayfasında bilgileri var. Genişletmek için tıkla... Verdiğim linke tıklarsanız hangi bölge ve illerde kaçar tane olduğunu görebilirsiniz.
skyorv Hectopat Katılım 21 Nisan 2013 Mesajlar 342 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #5 Evet gördüm ama benim bulunduğum bölgede 4 tane yazıyor adresleri yazmıyor?
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #6 tlg dedi: Evet gördüm ama benim bulunduğum bölgede 4 tane yazıyor adresleri yazmıyor? Genişletmek için tıkla... MSI Yetkili Servisi Bu sitede adresler mevcut fakat ne kadar doğru bilgim yok. MSI'ı arayıp adresi öğrenmek zor olmasa gerek.
tlg dedi: Evet gördüm ama benim bulunduğum bölgede 4 tane yazıyor adresleri yazmıyor? Genişletmek için tıkla... MSI Yetkili Servisi Bu sitede adresler mevcut fakat ne kadar doğru bilgim yok. MSI'ı arayıp adresi öğrenmek zor olmasa gerek.