MSI teknik servisi nasıldır?

BoşYapanYksup

Hectopat
Daha fazla  
Ben Trendyol'dan 6 ay önce MSI A320 anakart aldım. Şu an görüntü vermiyor. Bilgisayarcı sorunun anakartta olduğunu söyledi ve bunu hiç ellemeyeceğim, servise ver dedi. Fakat ben Adana'da oturuyorum ve bildiğim kadarıyla MSI teknik servisi İstanbul'da. Bunu nasıl goturebilirim servise ve MSI'n teknik servisi nasıl acaba, bir sorun çıkarır mı?

MSI'ın teknik servisi servispoint bakıyor hocam. Olumlu yorum sayısı fazla size gelen teknisyene göre deneyim tabii ki değişir.
Kendileri ile görüşerek kargo ile gönderim yapabilirsiniz.

MSI'ın teknik servisi servispoint bakıyor hocam. Olumlu yorum sayısı fazla size gelen teknisyene göre deneyim tabii ki değişir.
Kendileri ile görüşerek kargo ile gönderim yapabilirsiniz.
MSI'ın Türkiye'deki garantisine ServisPoint bakıyor diye biliyorum. Telefonla arayıp durumu bildirin size gerekli bilgileri vereceklerdir.

+90 212 288 42 30
Bugün çalışmıyorlar herhalde aradım mesai saatleri dışı dedi

Hocam selam konu eski ama ne yaptın hallettin mi anakart problemini?

Vallahi bayağı iyilerdi aynı hafta içinde geri kargoya verdiler tüm testlerini yapıp yolladılar ama anakartımda sorun yoktu.

işlemcimle ekran kartımı satıp yenisini aldım dahada öyle bi sorun yaşamadım çoğu bilgisayarcı yok chipseti falan arızalı dedi ama bi sıkıntı çıkmadı o yüzden ben artk bi sorun çıktımı direkt servise yolluyorum

Sevindim hocam düzgün bir hizmet almanıza ben aynısını yaşamadım ekran kartını gönderdim sorun çözülmedi şimdi tekrar gönderdim bakalım. Siz servisle görüşebildiniz mi ya da size ulaştılar mı acaba arıyorum kimse çıkmıyor telefona maalesef.

belki benim anakartta sorun yok diyede benim açımdan iyi geçiş olabilir ama telefonda falan baya yardım ediyolardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…