Yeni Laptop aldım [MSI thin 15 b12uc] FreeDOS geldi, Windows 11 kurdum tam 9 saattir sürücüleri güncelleştirmeye çalışıyorum sürekli hata veriyor, beceremiyorum. En son her şeyi hallettim şimdi de ses çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?
Yeni laptop aldım [MSI thin 15 b12uc] FreeDOS geldi, Windows 11 kurdum tam 9 saattir sürücüleri güncelleştirmeye çalışıyorum sürekli hata veriyor, beceremiyorum. En son her şeyi hallettim şimdi de ses çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?
Yeni laptop aldım [MSI thin 15 b12uc] FreeDOS geldi, Windows 11 kurdum tam 9 saattir sürücüleri güncelleştirmeye çalışıyorum sürekli hata veriyor, beceremiyorum. En son her şeyi hallettim şimdi de ses çalışmıyor. Yardımcı olur musunuz?
Benzer sorunu şöyle çözdüm. MSI Support sekmesinden bilgisayarımın tam modelini girip download kısmından BIOS son sürümünü indirdim. BIOS güncellemesini yaptım ve sorun çözüldü. Çok yüksek ihtimal sizde de çözülecektir. BIOS bilgisayarın anakartının çevre donanımlarını algılamasını sağlayan bir yazılımdır.