MSI Thin 15 iade edilmeli mi?

godmass

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar, merhaba.

Daha bugün bu laptoptan sipariş verdim. Satıcılardan biri 105W, diğeri ise 45W demiş. Laptoptan çok oyun oynamayı düşünmüyorum zaten. Sizce iade edip başka bir laptopa mı bakmalıyım, yoksa bununla mı devam etmeliyim?

Bilgisayarı çoğunlukla emülatör kullanarak ve kod yazmak için kullanacağım.
Batarya süresi ne kadardır, bilen varsa yardımcı olursa sevinirim.

Dosya Ekleri

• IMG_6139.jpeg
    IMG_6139.jpeg
    80,4 KB · Görüntüleme: 40
Sorunlu bir seri bence daha farklı bir seri bakabilirsiniz.

Sorundan kastınız nedir?

Hocam Thin'ler genelde 45 Watt oluyor. Bazı oyunlarda çok büyük farklar olacaktır. Pil kapasitesi de 52Wh olması lazım. Pilde uzun gideceğini sanmam.
Hocam birde benim anlamadığım msi thin 15 serisinde 13. Nesil işlemciye sahip bir laptop göremedim kendi sitesinden o nasıl oluyor?

Hocam Thin'ler genelde 45 Watt oluyor. Bazı oyunlarda çok büyük farklar olacaktır. Pil kapasitesi de 52Wh olması lazım. Pilde uzun gideceğini sanmam.
Hocam birde benim anlamadığım msi thin 15 serisinde 13. Nesil işlemciye sahip bir laptop göremedim kendi sitesinden o nasıl oluyor?

Sorundan kastınız nedir?

MSI genelde ekonomik laptoplarının ekran kartına düşük watt verir istediğin performansı alamazsın ve çok yüksek ihtimalle ısınma sorunu çekeceksin kesinlikle pişman olacaksın uzun ömürlü bir laptop değil zaten forumda aynı model için farklı konular var herkes önermiyor.

Ben iade edilmesi tarafındayım. Neden diye soracak olursanız çünkü bu modellerin GPU'su 45 watt, bu değerde düşük bir değer 3050 ekran kartlı bir laptop ile yakın performanslar alabilirsiniz. Yani bu fiyata daha iyi laptoplar alınabilir. Batarya konusuna gelecek olursak oyuncu laptopu olduğu için 3-4 saat yetecektir tabii nasıl kullandığınıza bağlı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı