Layspa Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #11 Hocam bu modeli bulduk, bu daha iyi gibi ne dersiniz?
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.975 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #12 Layspa dedi: Hocam bu modeli bulduk, bu daha iyi gibi ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Daha iyi değil çok kötü bir model alınmaz.
Layspa dedi: Hocam bu modeli bulduk, bu daha iyi gibi ne dersiniz? Genişletmek için tıkla... Daha iyi değil çok kötü bir model alınmaz.
Layspa Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #13 Ne olarak kötü hocam, bilmediğimden soruyorum.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 15.975 Makaleler 1 Çözümler 59 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #14 Layspa dedi: Ne olarak kötü hocam, bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... İç dizaynı berbat ofis laptopundan farksız iç tasarımı var, fazla ısınıyor, ekran kartı watt değeri düşük, fanları ekrana üflüyor uzun vade de ekranda sararma gibi sorunlar olabiliyor.
Layspa dedi: Ne olarak kötü hocam, bilmediğimden soruyorum. Genişletmek için tıkla... İç dizaynı berbat ofis laptopundan farksız iç tasarımı var, fazla ısınıyor, ekran kartı watt değeri düşük, fanları ekrana üflüyor uzun vade de ekranda sararma gibi sorunlar olabiliyor.
Layspa Centipat Katılım 24 Kasım 2023 Mesajlar 276 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2024 #15 Hocam bu model hariç çok fazla seçenek kalmıyor, ddr4 olması bi problem yaratır mı, yani eski mi? Ya da bu modeli alıp Windows'a çevirsek daha mı iyi olur hocam? Son düzenleme: 3 Kasım 2024
Hocam bu model hariç çok fazla seçenek kalmıyor, ddr4 olması bi problem yaratır mı, yani eski mi? Ya da bu modeli alıp Windows'a çevirsek daha mı iyi olur hocam?