A Arda4242 Decapat Katılım 21 Aralık 2022 Mesajlar 204 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #1 Arkadaşlar, bu resimdeki laptop iyi mi? Dikkatimi işletim sisteminin FreeDOS olması çekti. Eğer kötü ise, İtopya mağazasından işletim sistemini Windows yapabilir miyiz ve tahmini ücreti nedir? Son düzenleyen: Moderatör: 13 Ocak 2025
Arkadaşlar, bu resimdeki laptop iyi mi? Dikkatimi işletim sisteminin FreeDOS olması çekti. Eğer kötü ise, İtopya mağazasından işletim sistemini Windows yapabilir miyiz ve tahmini ücreti nedir?
K khanzz Picopat Katılım 10 Aralık 2024 Mesajlar 169 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ocak 2025 #2 Hocam sadece görsellerden gördüğüm kadarı ile bile tek fanlı model, muhtemel ekran kartı wattı düşük. Ek olarak MSI Thin serisi ısınma problemleri ile meşhur bir model. Buradaki arkadaşlar bütçenize göre daha güzel modeller önereceklerdir.
Hocam sadece görsellerden gördüğüm kadarı ile bile tek fanlı model, muhtemel ekran kartı wattı düşük. Ek olarak MSI Thin serisi ısınma problemleri ile meşhur bir model. Buradaki arkadaşlar bütçenize göre daha güzel modeller önereceklerdir.