C c1grico Decapat Katılım 20 Kasım 2023 Mesajlar 115 11 Ekim 2025 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli Samsung Ekran kartı Nvidia geforce 450 laptop gpu Anakart MS 16RK İşlemci AMD ryzen 7 Ekran sürekli Flickr oluyor Far Cry 4 oynarken hiçbir şey olmuyordu driver ve Windows güncellemelerini yaptım birazcık azaldı ama hala devam ediyor. Şu an Yeniden başlattım. Bir sıkıntısı yok şu anda. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekran sürekli Flickr oluyor Far Cry 4 oynarken hiçbir şey olmuyordu driver ve Windows güncellemelerini yaptım birazcık azaldı ama hala devam ediyor. Şu an Yeniden başlattım. Bir sıkıntısı yok şu anda. Video: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.001 Makaleler 60 Çözümler 839 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ekim 2025 #2 Video görünmüyor. Artı 0 Eksi