Magleyy Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #1 Merhaba arkadaşlar. MSI Thin A15 B7VF-075xtr laptopa sahibim alalı 3 gün falan oldu ve mikrofonum çalışmıyor. Birçok yöntemi denedim fakat olmadı. Dosya Ekleri jj.png 35,5 KB · Görüntüleme: 71 ss.png 15,3 KB · Görüntüleme: 59
Merhaba arkadaşlar. MSI Thin A15 B7VF-075xtr laptopa sahibim alalı 3 gün falan oldu ve mikrofonum çalışmıyor. Birçok yöntemi denedim fakat olmadı.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 19 Mayıs 2024 #2 Magleyy dedi: Merhaba arkadaşlar. MSI Thin A15 B7VF-075xtr laptopa sahibim alalı 3 gün falan oldu ve mikrofonum çalışmıyor. Birçok yöntemi denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Sürüceleri güncelleyin...
Magleyy dedi: Merhaba arkadaşlar. MSI Thin A15 B7VF-075xtr laptopa sahibim alalı 3 gün falan oldu ve mikrofonum çalışmıyor. Birçok yöntemi denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Sürüceleri güncelleyin...
Magleyy Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #3 Vınnnn dedi: Sürüceleri güncelleyin... Genişletmek için tıkla... Hocam Aygıt Yöneticisi'nden güncelledim fakat bir şey değişmedi MSI'ın kendi sitesinden baktım driverlara benim laptopum gözükmüyordu.
Vınnnn dedi: Sürüceleri güncelleyin... Genişletmek için tıkla... Hocam Aygıt Yöneticisi'nden güncelledim fakat bir şey değişmedi MSI'ın kendi sitesinden baktım driverlara benim laptopum gözükmüyordu.
Vınnnn Hectopat Katılım 3 Aralık 2023 Mesajlar 4.995 Çözümler 87 19 Mayıs 2024 #4 Magleyy dedi: Hocam Aygıt Yöneticisi'nden güncelledim fakat bir şey değişmedi MSI'ın kendi sitesinden baktım driverlara benim laptopum gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Realtek sürücüsünü güncelleyin. Daha doğrusu Realtek sürücüsünü güncellediniz değil mi?
Magleyy dedi: Hocam Aygıt Yöneticisi'nden güncelledim fakat bir şey değişmedi MSI'ın kendi sitesinden baktım driverlara benim laptopum gözükmüyordu. Genişletmek için tıkla... Realtek sürücüsünü güncelleyin. Daha doğrusu Realtek sürücüsünü güncellediniz değil mi?
Magleyy Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Mayıs 2024 #5 Vınnnn dedi: Realtek sürücüsünü güncelleyin. Daha doğrusu Realtek sürücüsünü güncellediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Gezginlerden buldum güncelledim fakat işe yaramadı.
Vınnnn dedi: Realtek sürücüsünü güncelleyin. Daha doğrusu Realtek sürücüsünü güncellediniz değil mi? Genişletmek için tıkla... Gezginlerden buldum güncelledim fakat işe yaramadı.
A aydgn.enes Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2025 #6 Magleyy dedi: Merhaba arkadaşlar. MSI Thin A15 B7VF-075xtr laptopa sahibim alalı 3 gün falan oldu ve mikrofonum çalışmıyor. Birçok yöntemi denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende aldım aynı laptopu ve aynı sorunu yaşıyorum siz sorunu çözdünüz mü? Son düzenleme: 4 Ocak 2025
Magleyy dedi: Merhaba arkadaşlar. MSI Thin A15 B7VF-075xtr laptopa sahibim alalı 3 gün falan oldu ve mikrofonum çalışmıyor. Birçok yöntemi denedim fakat olmadı. Genişletmek için tıkla... Merhaba, bende aldım aynı laptopu ve aynı sorunu yaşıyorum siz sorunu çözdünüz mü?
Magleyy Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #7 aydgn.enes dedi: Merhaba, bende aldım aynı laptopu ve aynı sorunu yaşıyorum siz sorunu çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hocam bütün driverları güncelleyin işlemci driverını güncelleyince mikrofonum çalışmıştı.
aydgn.enes dedi: Merhaba, bende aldım aynı laptopu ve aynı sorunu yaşıyorum siz sorunu çözdünüz mü? Genişletmek için tıkla... Hocam bütün driverları güncelleyin işlemci driverını güncelleyince mikrofonum çalışmıştı.
Riuaxe Kilopat Katılım 22 Ağustos 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Haziran 2025 #8 Merhaba b7ve modelinde ben de aynı sorunu yaşıyorum nasıl çözeceğim bilen var mı