MSI Thin A15 B7VF anlık siyah ekran oluyor

erturko

Centipat
Daha fazla  
MSI Thin A15 B7VF laptopum var, ara sıra ekranda siyahlık oluyor yaklaşık 1 saniye falan sürüyor ardından geri geliyor ve Şarjdan çıkarttığım zaman da bu oluyor fakat bu dediğim olay şarjdan çıkartmadan bağımsız bir şekilde gerçekleşiyor. Sebebi nedir acaba bilgisi olan bir arkadaş bilgilendirebilir mi?

Son düzenleme:
Aynı şekilde bende yaşıyorum bu durumu TUF laptopumda aşırı rahatsız edici değil ama ara sıra saliselik siyah ekran geliyor düzeltebilmek mümkünse düzeltmek istiyorum.

Aynı şekilde bende yaşıyorum bu durumu TUF laptopumda aşırı rahatsız edici değil ama ara sıra saliselik siyah ekran geliyor düzeltebilmek mümkünse düzeltmek istiyorum.
Yorumunu okurken yine başıma geldi , beni çok rahatsız ediyor valla bozulacak gibi geliyor ürkütmüyor değil. İşlemcim Ryzen 7 7735 Ekran kartım ise 4060

Yorumunu okurken yine başıma geldi , beni çok rahatsız ediyor valla bozulacak gibi geliyor ürkütmüyor değil. İşlemcim Ryzen 7 7735 Ekran kartım ise 4060
Benimde R5 7535HS RTX4060, bozulma durumu yaşanacağı zannetmem pek böyle bir durumda. Yeni mi aldınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…