A aydgn.enes Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #1 Merhaba arkadaşlar. MSI Thin A15 b7vf model laptop aldım, alalı 1 hafta oldu ve mikrofon çalışmıyor. Her şeyi denedim fakat işe yaramadı. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-01-05 183115.png 26,3 KB · Görüntüleme: 33 Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ocak 2025
Merhaba arkadaşlar. MSI Thin A15 b7vf model laptop aldım, alalı 1 hafta oldu ve mikrofon çalışmıyor. Her şeyi denedim fakat işe yaramadı.
8 830349 Decipat Katılım 28 Ağustos 2024 Mesajlar 2.532 Makaleler 14 Çözümler 35 5 Ocak 2025 #2 Driverlar tam kurulumu? Kurulu ise güncel mi?
A aydgn.enes Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2025 #3 830349 dedi: Driverlar tam kurulumu? Kurulu ise güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam hepsi güncel bir kaç kere driverları silip tekrar yükledim, Msı'ın kendi sitesinden indirdim, bilgisayara format attım fakat olmadı.
830349 dedi: Driverlar tam kurulumu? Kurulu ise güncel mi? Genişletmek için tıkla... Hocam hepsi güncel bir kaç kere driverları silip tekrar yükledim, Msı'ın kendi sitesinden indirdim, bilgisayara format attım fakat olmadı.
Magleyy Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #4 aydgn.enes dedi: Merhaba arkadaşlar. MSI Thin A15 b7vf model laptop aldım, alalı 1 hafta oldu ve mikrofon çalışmıyor. Her şeyi denedim fakat işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bütün driverları güncelleyin işlemci driverını güncelleyince mikrofonum çalışmıştı.
aydgn.enes dedi: Merhaba arkadaşlar. MSI Thin A15 b7vf model laptop aldım, alalı 1 hafta oldu ve mikrofon çalışmıyor. Her şeyi denedim fakat işe yaramadı. Genişletmek için tıkla... Bütün driverları güncelleyin işlemci driverını güncelleyince mikrofonum çalışmıştı.
A aydgn.enes Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #5 Magleyy dedi: Bütün driverları güncelleyin işlemci driverını güncelleyince mikrofonum çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Windows update üzerinden mi güncellediniz?
Magleyy dedi: Bütün driverları güncelleyin işlemci driverını güncelleyince mikrofonum çalışmıştı. Genişletmek için tıkla... Windows update üzerinden mi güncellediniz?
Magleyy Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #6 aydgn.enes dedi: Windows Update üzerinden mi güncellediniz. Genişletmek için tıkla... Hayır direk AMD'nin sitesinden indirmiştim.
aydgn.enes dedi: Windows Update üzerinden mi güncellediniz. Genişletmek için tıkla... Hayır direk AMD'nin sitesinden indirmiştim.
A aydgn.enes Femtopat Katılım 4 Ocak 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #7 Magleyy dedi: Hayır direk AMD'nin sitesinden indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler mikrofon geldi.
Magleyy dedi: Hayır direk AMD'nin sitesinden indirmiştim. Genişletmek için tıkla... Hocam teşekkürler mikrofon geldi.
Magleyy Femtopat Katılım 24 Mart 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2025 #8 aydgn.enes dedi: Hocam teşekkürler mikrofon geldi. Genişletmek için tıkla... Ne demek laptopunuz hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın hayırlı geceler.
aydgn.enes dedi: Hocam teşekkürler mikrofon geldi. Genişletmek için tıkla... Ne demek laptopunuz hayırlı olsun bu arada güle güle kullanın hayırlı geceler.