MSI Thin A15 CS2 oynarken 82 derece oluyor

Kekimi kedi 7

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, İtopya sitesinden MSI Thin A15 B7VE marka bir laptop satın aldım alalı 30 gün falan oluyor sadece 3 kere açtım. 2 kere falan da oyun oynadım CS2'ye girdim laptopun kasası ilk 10 dakika da hemen ısınmaya başladı MSI game Center uygulamasından baktığımda ise GPU sıcaklığı 60 derece CPU sıcaklığı ise 82 dereceye kadar çıkmıştı fanlar yüksek sesli çalışıyordu cool boosterı açtım 77'ye kadar falan düştü dün de CS2'ye girdim CPU sıcaklığı gene 75-80 arasındaydı. Laptop boşta iken GPU sıcaklığı 45 civarı CPU sıcaklığı 55 civarı oluyor. Normal mi bu sıcaklıklar yoksa bir şey mi var bilmiyorum ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok normal. MSI'ın en giriş modeli. Zira hem GPU'ları 45W'a sınırlı hem de tek fanlı (Yanlışım varsa düzelt.). Laptop'un altı mümkün olduğu kadar boş kalsın ki havalansın. Ekstradan soğutucu alıp küçük bir miktar hava verilebilir. Onun dışında ekstra yapabileceğin bir şey yok. Yazılımla işlemcinin çektiği gücü düşürürsen soğuyacaktır. Oyuna ve yaptığın işe bağlı olarak performansı değişebilir.

Aklında kalsın diye diyorum. İleriki zamanlarda aşırı ısınıp bakım zamanı gelirse PTM pedler ile bakım yap. Termal macun sürme. Pump-Out oluyor. Şu an fabrika termal macunu vardır ve oldukça yoğunlar.

Thin modellerinin soğutma sistemi cok iyi değil tek fanlı bende de MSI Thin GF63 vardı aynı şekilde sıcaklık değerleri alıyordum bu Thin modellerinin en büyük dezavantajları ekran kartı watt değerleri ve soğutma mimarisi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı