MSI Thin A15 RTX 4050 alınır mı?

Bütçe
40000
Doğru söylüyorsun sana kötü gelebilir ama kime göre neye göre alınmaz, o bütçeye zaten her laptopun eksikleri var.
Excalibur'un 100 dereceyi gören işlemcileri var, ayrıca uygun fiyatlı da değiller.

MSI 45 W sunuyor, Lenovo 105W sunuyor, Excalibur 100W sunuyor Lenovo veya Excalibur(G870) almayı öneririm Excalibur özelleştirme seçenekleri ve ömür boyu ücretsiz bakımı var

Excalibur G770 kullanıcısıyım aslında bende seviyorum ancak iki hafta önce başıma gelen olaydan sonra soğudum hocam. Lenovo içinde forumda bataryayla alakalı bir sorun söylüyorlardı (O sorun bu arada excaliburada'da var)

Hocam 8 GB'lık istemiyorum hatta mümkünse şimdiki kullandığım G770 gibi tek slot 16 olsun sonradan 32 yaparım

Hocam sende 12 nesil koymuşsun ben bile Hepsiburada'da 14 nesil 45kya buldum (Kaldı ki şimdi kullanıdığım G770 11.nesil en az 13.nesil istiyorum)

Ben bile Hepsiburada'da 14 nesil 45kya buldum.
Bütçeniz kaç TL? 40 mı 45 mi? maksimum bütçeniz nedir? Doğru düzgün bilgi verirseniz doğru düzgün öneri yapabiliriz.

Hocam en baştada yazdım ya 50kya kadar çıkabilirim diye
2K daha artırabilirseniz;
Artıramazsanız;

Maalesef çıkamıyorum ancak Victus benim de kafama yattı.

Son olarak buna ne diyorsunuz?

Attığım Victus daha mantıklı.

Hocam Lenovo'da adaptör sorunu varmış
Konu burada aynı sorunu zaten şu anki G770'de yaşıyorum Forza 4 ve 5'te bir müddet sonra batarya şarja takılı olduğu halde %51'e düşüyor

Neden 14.nesil işlemci varken Ryzen 8845 farkları neler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…