MSI Thin A15 vs Acer Nitro 5NH vs Excalibur G770

Bütçe
30000
Arkadaşlar merhaba ben oyuncu laptopu alacağım 3 tane buldum sizce hangisini almalıyım
MSI THİN A15
ACER NİTRO 5NH
EXCALİBUR G770
GTA V, FIFA ve Valorant oynayacağım.
msi thin A15 sakın almayın tek fan çok ısınır ısındığı için performansı etkiler linkteki acer nitro yenilenmiş olanı bende acer nitro alacağım bugünlerde acer nitro öneririm excalibur daha pahalı ve neredeyse aynı özellikler acer nitro alım aynısının 25.500 lü fiyatı olanı var hepsiburadada onu alın sıfır

Acer nitro olabilir ama rtx 3050 var gta V de birazcık zayıf kalabilir bildiğim kadarıyla

Emin değilim ama yanlışım varsa kusura bakmayın

MSI Thin A15 sakın almayın tek fan çok ısınır ısındığı için performansı etkiler linkteki Acer Nitro yenilenmiş olanı bende Acer Nitro alacağım bugünlerde Acer Nitro öneririm Excalibur daha pahalı ve neredeyse aynı özellikler Acer Nitro alım aynısının 25.500'lü fiyatı olanı var Hepsiburada'da onu alın sıfır.

Soğutucum var ama bilemedim yine de 4050 sonuçta.

Soğutucunuz varsa bir ihtimal olabilir evet 4050 olması iyi

MSI Thin'in 4050'si aşağı yukarı aynı güçte 3050'si ile Nitro'nun. Ondan dolayı tercihim Nitro 5 olurdu bu 3'ünden. Bütçe maksimum ne olur?

Soğutucum var ama bilemedim yine de 4050 sonuçta.
Soğutucu iyidir ama laptop ince olduğu için tam soğutamayabilir.Arkadaşımda msi thin var şuan performansı baya düştü eskiden 120fps aldığı oyunda şimdi 67 alıyor sizin oynayacağınız oyunlar ağır oyunlarda değil ki ağır oyunlarıda bir umut isterseniz oynayabilirsiniz o nedenle acer alsanız iyi olur hemde paranız cepte kalır

Normalde msi thini öveceğim hiç aklıma gelmezdi ama 3050 o kadar kötü bir kart ki 45 watt 4050 bile 95 watt 3050 den %15 daha güçlü. Üstelik 4050 de frame gen ve 6gb vram varken diğerinde onlar da yok. Bu üçü arasında yine msi thini alırdım ben olsaydım. Ama tavsiyem eğer mümkünse 7-8 bin tl daha biriktirip doğru düzgün bir laptop alman. Asus tuf a15 var geçen arkadaşa aldığımız. 4060 tam watt 38bine aldı. Bu dediğin laptoplardan nerdeyse 2 kat daha fazla fps alıyor. Değer yani her türlü bence.
MSI Thin'in 4050'si aşağı yukarı aynı güçte 3050'si ile Nitro'nun. Ondan dolayı tercihim Nitro 5 olurdu bu 3'ünden. Bütçe maksimum ne olur?

Lenovo legion da olabilir bütçeni artırabilirsen

Technopat Haberler

Geri
Yukarı