MSI Thin A15 vs Acer Nitro 5NH vs Excalibur G770

Bütçe
30000

Hocam bu işlerden anlayan birine benziyorsun sence bu Lenovo loq 7235 daha iyi olabilir mi Thin 15adan
+
Thin 15a kaç FPS alır GTA V, Valorant gibi oyunlarda.

Hocam bu işlerden anlayan birine benziyorsun sence bu Lenovo loq 7235 daha iyi olabilir mi Thin 15adan
+
Thin 15a kaç FPS alır GTA V, Valorant gibi oyunlarda.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisa...6-full-hd-gaming-laptop-fiyati,694096385.html

Valorant çöp grafikli bir oyun olduğu için hesap makinasıyla bile oynarsın hocam. Ama gta, rdr, witcher gibi oyunları da yüksek ayarlarda sorunsuz oynayabilmek için biraz daha koy üstüne bunu al uzun süre kafan ağrımadan oynarsın her istediğin oyunu. O dediğin laptoplar parasını haketmiyorlar. Hakettikleri para 20-25bin tl maksimum.

RAM'i sonradan alırsın. Ekran kartını.

Hocam bilmediğim yerden almak istemiyorum satıcısı Teknorya diye bir yer güvenilir mi acaba?

RAM'i sonradan alırsın. Ekran kartını sonradan yükseltemezsin.

Hocam Teknorya diyor yani. MSI alırsam 29'a İtopya'dan alacağım senin gönderdiğin laptop Hepsiburada'da Teknorya diye bir yerden satılıyor pek ısınamadım yani.

Hocam bekleyecek zamanım kalmadı şu anki laptop bitik oyun oynanmıyor onu satıp alacağım zaten laptopu en az 7'ye satsam 22'ye falan geliyor MSI+tasarımını çok beğendim genellikle dışarıda kullanıyorum laptopu. Benim amacım Valorant'ta 200 FPS görsün GTA V 90-100 FPS görsün yeter sence bunları karşılar mı almalı mıyım?

TEKNORYA fazla güvensizlik yaşıyorsun bu mantıkla hiçbir yerden alışveriş yapamazsın. Kendi binası var teknoryanında.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Karşılıyor görünüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…