MSI Thin GF 63 çok ısınıyor

ghostface1

Decapat
Daha fazla  
Yaklaşık 1 hafta önce MSI Thin GF 63 aldım 8 GB RAM 500 GB hafıza ve RTX 2050'li Intel i5 12450H işlemci laptop aldım. Performansı gerçekten çok iyi hiç kasmıyor ama Batman Arkham Knight oynarken veya diğer oyunları oynarken laptop aşırı ısınıyor ne yapacağım bilmiyorum. Bütün hevesim kaçtı.

Yaklaşık 1 hafta önce MSI Thin GF 63 aldım 8 GB RAM 500 GB hafıza ve RTX 2050'li Intel i5 12450H işlemci laptop aldım. Performansı gerçekten çok iyi hiç kasmıyor ama Batman Arkham Knight oynarken veya diğer oyunları oynarken laptop aşırı ısınıyor ne yapacağım bilmiyorum. Bütün hevesim kaçtı.
Isınıyor derken, ne kadar ısınıyor? Laptop ısınır zaten.

Normalden fazla ısınıyor olabilir. MSI'ın Thin serileri aslında hiç alınacak cihazlar değil.

Ben sadece özelliklerine bakmıştım osınma sorunu aklımda bile değil di Batman Arkham Knight oynarken ekran kartı 85 dereceye kadar çıktı hemen bilgisayarı kapattım çok da oynamamıştım 20 dk falan ne yapacağım bilmiyorum iade etsem hangi laptopu alacağım önerebilir misiniz?

Ben sadece özelliklerine bakmıştım osınma sorunu aklımda bile değil di Batman Arkham Knight oynarken ekran kartı 85 dereceye kadar çıktı hemen bilgisayarı kapattım çok da oynamamıştım 20 dk falan ne yapacağım bilmiyorum iade etsem hangi laptopu alacağım önerebilir misiniz?
Bütçeniz ne kadar acaba? Ona göre bir şeyler önerebiliriz.
Bu THIN serisinin problemi bütün parçaların isim olarak güçlü gözükse de en fakir versiyonlarının kullanılması. 4050'li versiyonu bir 1650 kadar performans ya veriyor ya vermiyor.

20 ile 25 k arası.
Bunun gibi RTX3050'li cihazlar bulunabiliyor.

Bunun gibi RTX3050'li cihazlar bulunabiliyor.

Masaüstü olabilir mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı