shinnn Centipat Katılım 4 Nisan 2024 Mesajlar 711 Çözümler 2 Yer İzmir Daha fazla Sistem Özellikleri R5 7600X / ASUS TUF GAMING 3070 OC / MSI PRO B650-S / XPG LANCER BLACK 16X2 32GB DDR5 / CORSAIR H100 240MM / XPG VALOR AIR /DELL G2524H 280HZ 0.5MS Cinsiyet Erkek Meslek Teknisyen 23 Nisan 2024 #11 EnesTalha.10 dedi: "Garanti sorunları/yenilenmiş ürün olma şansı gibi sorunlar almayın. Farklı ürün bile gönderebilirler."boyle yazmisti biri. "Garanti sorunları/yenilenmiş ürün olma şansı gibi sorunlar almayın. Farklı ürün bile gönderebilirler."demisti biri. Genişletmek için tıkla... Dün Hepsiburada tarafından B650 MSI Pro anakart aldım elime dün ulaştı montajını yaptım şu an kullanıyorum.
EnesTalha.10 dedi: "Garanti sorunları/yenilenmiş ürün olma şansı gibi sorunlar almayın. Farklı ürün bile gönderebilirler."boyle yazmisti biri. "Garanti sorunları/yenilenmiş ürün olma şansı gibi sorunlar almayın. Farklı ürün bile gönderebilirler."demisti biri. Genişletmek için tıkla... Dün Hepsiburada tarafından B650 MSI Pro anakart aldım elime dün ulaştı montajını yaptım şu an kullanıyorum.
EnesTalha.10 Zeptopat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 9 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Nisan 2024 #12 SEMIKAANCAKIR dedi: Yazan biri çok biliyormuş, Hepsiburada'nın kendi satıcısında herhangi bir sorun olmaz. Garanti sorunu çekmezsin resmi garantili, açıklamada ya da başlıkta yazmadıkça yenilenmiş yollama hakları da yok. Genişletmek için tıkla... Tmm knk oyle diyorsan arastirayim hiraz daha shinnn dedi: Dün Hepsiburada tarafından B650 MSI Pro anakart aldım elime dün ulaştı montajını yaptım şu an kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam arastirayim alirim bir şeyler.
SEMIKAANCAKIR dedi: Yazan biri çok biliyormuş, Hepsiburada'nın kendi satıcısında herhangi bir sorun olmaz. Garanti sorunu çekmezsin resmi garantili, açıklamada ya da başlıkta yazmadıkça yenilenmiş yollama hakları da yok. Genişletmek için tıkla... Tmm knk oyle diyorsan arastirayim hiraz daha shinnn dedi: Dün Hepsiburada tarafından B650 MSI Pro anakart aldım elime dün ulaştı montajını yaptım şu an kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... Tamam arastirayim alirim bir şeyler.