MSI Thin GF63 alınır mı?

uikN

Centipat
Daha fazla  
Merhaba.

MSI Thin GF63 11UCX 1623XTR.
RTX 2050.
32 GB.
512 SSD.

Bütçe 17, bu laptop ise 16.5k
Bu bütçeye göre daha iyisi alınabilir mi?
Bütçeyi dikkate alarak yazın arkadaşlar.

Not: Aşırı oyun delisi değilim, arada GTA 5 yüklersem oynarım o kadar.

~

Monster A5 v12.1 1050 laptopumu geçen servise yolladı ekran kartı arızası ve laptop açılmıyordu. Servis anakart değişecek dedi. 5 sene geçtiği için anakart elimizde yok, tamir edemeyiz dediler, geri yolladılar, çöp oldu laptop. Yeni bakıyorum. Monster cok kaliteliymiş cidden. Markası, ürününün arkasında çok sağlam duruyor. Almayın diyenler haklıymış 😀

Son düzenleyen: Moderatör:
Yani o aradaki 2 sana 12'lik performans farkı verecek, bence ona bak buna bakma. 2050'nin ötesinde Thin kasası iyi değil direkt.

Hocam gittikçe düşüyor gibi oldu ama buna ne diyorsun 14 e alınır mı ? 1650 de benim beklentimi karşılar gibi geliyor çok oyun oynamıyorum ya 1050 karttan geçiyorum zaten o bile yetiyordu

Hocam gittikçe düşüyor gibi oldu ama buna ne diyorsun 14 e alınır mı ? 1650 de benim beklentimi karşılar gibi geliyor çok oyun oynamıyorum ya 1050 karttan geçiyorum zaten o bile yetiyordu
Şöyle diyeyim sana, eğer oyun takılmayacaksan direkt ofis modellere geçelim, bunlarda alacağın pil ömrü 1 saat falan çünkü.

Şöyle diyeyim sana, eğer oyun takılmayacaksan direkt ofis modellere geçelim, bunlarda alacağın pil ömrü 1 saat falan çünkü.

Pil ile pek işim yok üstad
Bide bunu buldum ekran kartı max değilmiş bu attıgım daha iyiymiş işlemci olarakda.
15 e param güvende ile veriyor
Silkroad oynuyorum zaten çok nadir gta5 oynarsam oynarım 1050 ile yapıyordum hepsini bunla hayli hayli yaparım
Bide msi olunca kaliteli gibi duruyor
Sözün özü seninde vaktini almadan 15 e alınır mı bu ya da diğeri 14

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı