MSI Thin GF63 sisteme nasıl driver yüklenir?

Merhaba arkadaşlar ben şimdi yeni bilgisayar aldım ama nasıl driver kurulur hiç bilmiyorum internette de bulamadım yardımcı olursanız çok sevinirim.
Bilgisayar bu: https://www.hepsiburada.com/msi-thi...ilgisayar-pm-HBC00003YCW2P?ozellik=&keywords=

MSI Thin GF63 12VE-082xtr
Hangi driverlerı kurmak istiyorsan o parçanın markasının internet sitesine gir support kısmından model numarasını yaz, touchpad gibi parçaların driverları için msi ın sitesine gir oradan indir.
Mesela ekran kartına buradan ulaşabilirsin.

Hangi driverlerı kurmak istiyorsan o parçanın markasının internet sitesine gir support kısmından model numarasını yaz, touchpad gibi parçaların driverları için msi ın sitesine gir oradan indir.
Mesela ekran kartına buradan ulaşabilirsin.
yani her şeyi tek tek mi indirmem gerek?

Hepsini otomatik indirin programlar var ancak en sağlıklısı tek tek indirmek olur. Ayrıca driverlarınızın güncel olmadığınızı nereden çıkardınız? Kontrol ettiniz mi belki günceldir.

Güncel değil demedim ki. Ben şimdi mesela lan driverını indirdim kurdum yeniden başlattım ama Wi-Fi hala açılmadı nerede hata yaptım?

Güncel değil demedim ki. Ben şimdi mesela lan driverını indirdim kurdum yeniden başlattım ama Wi-Fi hala açılmadı nerede hata yaptım?

Buradan Wireless dirverini indir, USB ile o bilgisayara klasörü at. Ardından klasörü açınca UWD\Win64\Installer'a girdiğinde bir adet HTML bir de EXE dosyası olacak. O dosyaları extensions klasörü içine taşı ve taşıdıgın Wireless Setup'ı çalıştır kur çözülür.

Dostum sorunu çözebildin mi aynı sorunla baş başayım.

Buradan Wireless dirverini indir, USB ile o bilgisayara klasörü at. Ardından klasörü açınca UWD\Win64\Installer'a girdiğinde bir adet HTML bir de EXE dosyası olacak. O dosyaları extensions klasörü içine taşı ve taşıdıgın Wireless Setup'ı çalıştır kur çözülür.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı