MSI Thin GF63 vs HP Victus 16

6 GB VRAM'i bulunuyor benim, attığımın çok fazla 22-23K'nın üzerine çıkmak istemiyorum.

Senin attığını 3050 Ti'lı sanmıştım özür, üstte bütçe 25k dedin sanırsam, Max 23K mı bütçe? Bu arada Victus'ların ekran paneli berbat ve ışık sızması var haberin olsun.

Senin attığını 3050 Ti'lı sanmıştım özür, üstte bütçe 25k dedin sanırsam, Max 23K mı bütçe? Bu arada Victus'ların ekran paneli berbat ve ışık sızması var haberin olsun.

Yani daha berbat laptoplar kullandığım için bir sıkıntı olacağını sanmıyorum.

25.000 TL bütçe yazmışsınız ama çok aşmak istemiyorsanız bu ürüne bakabilirsiniz;

Bu daha iyiymiş. Özür dilerim 25k bütçeye çanta kulaklık falan alacağım. Total olarak 25k, oda çok zorlasam.

Bu daha iyiymiş. Özür dilerim 25k bütçeye çanta kulaklık falan alacağım. Total olarak 25k, oda çok zorlasam.

11800H ve 95W 3060 işinizi görür, tek yapmanız gereken 8 GB RAM daha eklemek. Bu bütçede gayet iyi bir model. Hem render hem oyun için.

11800H ve 95W 3060 işinizi görür, tek yapmanız gereken 8 GB RAM daha eklemek. Bu bütçede gayet iyi bir model. Hem render hem oyun için.

Çok teşekkür ederim. Yani az buçuk bilgim var lakin bazı modelleri bilmiyorum, bakın sizin sayenizde daha iyi model buldum ve evet kesinlikle RAM ekleyeceğim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı