dekay
Zeptopat
Daha fazla
MSI Thin GF63 12VE-099XTR - Monster Abra A5 V20.2 Karşılaştırması - Epey
Epey - MSI Thin GF63 12VE-099XTR - Monster Abra A5 V20.2 özellik ve fiyat karşılaştırması
İki notebook da bu linkte bulunuyor ben Monster'i kendi sitesinden 1 TB M.2 daha ekleyip almayı düşünüyorum sizce bu ikisi arasından hangisini tercih etmeliyim, ekran kartı olarak: Biri 45W diğeri 140W gözüküyor genel olarak ileride bilgisayar müh. Düşündüğüm için üniversite ve oyun için kullanacağım bir yandan biri i5 13 nesil diğeri i7 12 nesil bildiğim kadarıyla i5 13 nesil neredeyse i7 11 nesille denk ve bazı konularda geçiyor Monster istememin sebebi ömür boyu bakım garantisi var ben her 6 ayda bir gönderirim muhtemelen eskiden Monster'i herkes kötülerdi servis ve kronik sorunlar yüzünden düzeldiğini söyleyen ve çevremden alıp da memnun olan birçok insan var bu aralar hiçbir sorun duymadım sizin tavsiyeniz ve yorumlarınız nedir?
(Marka olarak her zaman tercihim MSI ama MSI için düşük bütçeli notebooklar önerilmiyor hem daha yüksek ekran kartı wat değeri hem de +1 TB eklememe rağmen aynı fiyata denk geliyorlar teknolojik aletleri temiz kullanan biri olarak Monster'in bana bir sorun yaratacağını sanmıyorum)
Son düzenleme: