MSI Thin serisi alınır mı?

Bütçe
20000-32000

Jrprg

Hectopat
Öncelikle MSI Thin serisi bir laptop alınır mı ? Türkiye'de olsa başka bir marka tercih ederdim, çünkü soğutmasına ve ekran kartının wattına güvenmiyorum ama yurtdışından alıcam. Sonrasında eğer alınır ise bu 2 laptopun farkı var mı? Aradaki 100$ farkla siz hangisini tercih ederdiniz? MSI Thin 15.6 inch FHD 144Hz Gaming Laptop Intel Core i5-13420H NVIDIA GeForce RTX 4060 - 16GB DDR4 512GB SSD Gray (2025) - Walmart.com

Son düzenleyen: Moderatör:

MSI - 15.6" GeForce RTX 4060 Laptop GPU - AMD Ryzen 9 8945HS - 16GB Memory - 1 TB PCIe SSD - Windows 11 Home 64-bit - Gaming Laptop - 144 Hz IPS (Thin A15 B8VF-270US ) .​

Bana sorarsan bu modeli tavsiye ederim nedeni de AMD bir işlemci ve DDR5 ramleri mevcut. En önemli olan GPU watt kaç olduğu , düşükse tavsiye etmem, oyunda düşük FPS almak insanın zoruna gidiyor bu kadar güzel sisteme.

Ben bu bütçede linkteki ürünü tercih ettim. BH gayet güvenilirdir. Araştırdığımda MSI sakın alma diye okumuştum (gerçi her marka için bunu diyen oluyor).

Bir de newegg de fiyat 800 diyor ama önce 1000 ödüyorsun 1-2 hafta sonra orada kullanmalık 200 dolar yolluyorlar. Eğer getirecek biri yoksa çok kolay değil kullanmak.

Şahsen MSI Thin almazdım, kasa kalitesi vasattanda öte, ekran kartı sadece 45w, ekranı %45ntsc. MSI'ın ekran menteşeleri çok cabuk kırılıyor özellikle giriş seviyesi olan laptoplarında. Yanlış bilmiyorsam tek fanlı o yüzden soğutması ne kadar iyidir bilmiyorum.

Alınmaz. Paranızı çok daha iyi modellere verebilirsiniz.

Maalesef hocam 45w güçle sınırlandırıldığı için GPU pasif soğutma ile yetiniyor. Bakırlar yoluyla thermal throttle sınırına ulaşmadan kendini tutabiliyor anca 45w olmasının bir bahanesi değil tabii ki bu; cihazın kötü olduğu gerçeğini de değiştirmiyor dolayısı ile. Tek fan genel olarak kasaya yetemediği için ısınan bir model.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…