Hikmet Mete
Femtopat
Daha fazla
MSI sizi üzer, Acer yerine tercih edebileceğiniz modelleride @SerdarT35 hocam iletmiş, modelleri RAM takviyesi ile almanızda size yarar sağlar hocamın dediği gibi, saf haliylede alabilirsiniz ancak.Acer Nitro 5 AN515-46-R8TP (16GB/512SSD) - MSI Thin A15 B7UC-077XTR Karşılaştırması - Epey
Epey - Acer Nitro 5 AN515-46-R8TP (16GB/512SSD) - MSI Thin A15 B7UC-077XTR özellik ve fiyat karşılaştırmasıwww.epey.com
Hocam merhabalar, linkte gördüğünüz bilgisayarlardan birisini almayı düşünüyorum. Her ikisi hakkında da olumsuz yorumlar okudum. Sizler hangisini ne için önerirsiniz, ya da hangisini önermezsiniz? Nedeni ile birlikte açıklarsanız çok sevinirim.
Hocam Acer in malzemesinin ve LCD ekranının beni üzeceği söylendi, MSi in 45 wattlık ekran kartını sorun etmiyorum , ekran kartı benim için o kadar elzem değil, çok yeni nesil PC yi zorlayacak oyunlar oynamayacağım. Bunları göz önüne alırsak ne söyleyebilirsiniz hocam? MSI neden üzer beni ?MSI sizi üzer, Acer yerine tercih edebileceğiniz modelleride @SerdarT35 hocam iletmiş, modelleri RAM takviyesi ile almanızda size yarar sağlar hocamın dediği gibi, saf haliylede alabilirsiniz ancak.
Tabii ki hocam, sana kalmış bir şey. 45 watt ekran kartı ileriye dönük çok pişman edebilir seni, düşünceler değişebilir yeni nesil oyunlara sarabilirsin vesaire. Bana sorarsan, hiç risk alma derim.Hocam
Hocam Acer in malzemesinin ve LCD ekranının beni üzeceği söylendi, MSi in 45 wattlık ekran kartını sorun etmiyorum , ekran kartı benim için o kadar elzem değil, çok yeni nesil PC yi zorlayacak oyunlar oynamayacağım. Bunları göz önüne alırsak ne söyleyebilirsiniz hocam? MSI neden üzer beni ?
Hocam.
Hocam Acer'in malzemesinin ve LCD ekranının beni üzeceği söylendi, MSI'in 45 wattlık ekran kartını sorun etmiyorum, ekran kartı benim için o kadar elzem değil, çok yeni nesil PC'yi zorlayacak oyunlar oynamayacağım. Bunları göz önüne alırsak ne söyleyebilirsiniz hocam? MSI neden üzer beni?
Hocam, Acer laptopun bana ne gibi problemler çıkaracağından bahseder misiniz ? Attığınız bilgisayar çok hoşmuş. Diğer bir ihtimal olarak onu düşüneceğim sanırım. Teşekkür ederimİstersen hiç oyun oynama. O parayı git tablet al daha iyi olur. MSI bu üründe sadece adı var. Berbat soğutma, kötü kasa, daha kötü panel. Bangladeş için üretilmiş orada bile satılmayan kötü seri. Bence beş kuruş vermeyin. MSI Cyborg, Thin alınmaz.
Size önerilen 4050 düşünün.
Hiç olmadı şu Lenovo düşünün. Verdiğiniz parayı bari hak eder. Diğer iki ürün üzer.
Lenovo IdeaPad Gaming 3 16ARH7 82SC0098TX Ryzen 5 6600H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 16" WUXGA Gaming Laptop Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Lenovo IdeaPad Gaming 3 16ARH7 82SC0098TX Ryzen 5 6600H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 16" WUXGA Gaming Laptop fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Lenovo IdeaPad Gaming 3 16ARH7 82SC0098TX Ryzen 5 6600H 16 GB 512 GB SSD RTX3050 16" WUXGA Gaming Laptop özelliklerini incele...www.akakce.com
Hocam Acer Nitro 5' i tercih etmeme sebebiniz nedir peki?MSI sizi üzer, Acer yerine tercih edebileceğiniz modelleride @SerdarT35 hocam iletmiş, modelleri RAM takviyesi ile almanızda size yarar sağlar hocamın dediği gibi, saf haliylede alabilirsiniz ancak.
Hocam, Acer laptopun bana ne gibi problemler çıkaracağından bahseder misiniz? Attığınız bilgisayar çok hoşmuş. Diğer bir ihtimal olarak onu düşüneceğim sanırım. Teşekkür ederim.
Hocam Acer Nitro 5'i tercih etmeme sebebiniz nedir peki?