F fytech Hectopat Katılım 16 Şubat 2018 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2018 #1 Aldığım RAM'ler anakartın uyumluluk listesinde (Compatibility List'de) yer almıyor. Anakartım yandığı için POST testi de yapamadım. Sistemi çalıştırırsam ne olur? Boot eder mi? Düşük frekansta mı çalıştırır? BIOS update yapsam tanır mı? Anakart MSI Tomahawk Arctic B350 Bellek CORSAIR 8GBx2 DDR4 3000MHz RAM CMU16GX4M2C3000C15
Aldığım RAM'ler anakartın uyumluluk listesinde (Compatibility List'de) yer almıyor. Anakartım yandığı için POST testi de yapamadım. Sistemi çalıştırırsam ne olur? Boot eder mi? Düşük frekansta mı çalıştırır? BIOS update yapsam tanır mı? Anakart MSI Tomahawk Arctic B350 Bellek CORSAIR 8GBx2 DDR4 3000MHz RAM CMU16GX4M2C3000C15
Neurevt Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 16 Mart 2015 Mesajlar 6.067 Makaleler 2 Çözümler 26 25 Şubat 2018 #2 Uyumluluk listesine gebe kalmak zorunda değilsiniz. Genelde o liste test edilmiş ve probleme rastlanılmamış olan bellekler. Son BIOS güncellemesini gerçekleştirip ECC olmayan herhangi bir DDR4 belleği takıp kullanabilirsiniz.
Uyumluluk listesine gebe kalmak zorunda değilsiniz. Genelde o liste test edilmiş ve probleme rastlanılmamış olan bellekler. Son BIOS güncellemesini gerçekleştirip ECC olmayan herhangi bir DDR4 belleği takıp kullanabilirsiniz.