MSI Tomahawk B450 anakart için RAM önerisi

Veyrn

Hectopat
MSI Tomahawk B450 almayi düşünüyorum ileride yükseltmeye açık olması için 4x4GB RAM seçmek yerine 2x8GB RAM seçtim ve güzel bir RAM almak istiyorum bütçemi aşmayan RAM'ler: G.Skill Tridentz RGB 2x8gb 3000 mhz Ballistix Tactial Tracer 2x8 3000 mhz (tek tek satiliyor 2 adet alacağım) Corsair Vengeance RGB Pro 2x8 3000 mhz Corsair Vengeance RGB Pro almak istiyorum fakat anakartin RAM destek listesinde tam olarak 2x8 yazmiyordu 4x32 olarak yaziyordu şimdi ben Corsair Vengeance RGB Pro alsam sorun yaşar mıyım ve bu 3 RAM'den en iyisi hangisi?

Özellikle Amd platformunda ram almadan önce, anakart modelinin sitesinde anakartın destek kısmında uyumluluk başlığı altında bellek veya ram adı altında test edilip onaylanmış bellek listeleri var. O listelere uyarak bellek uyumsuzluğu sorununu dert etmezsiniz. İşiniz garanti olur. Amd bellek listeleri gruplar halindedir. Alacağın işlemci ailesinin kod adını bilerek doğru listeye bakmalısın Raven Ridge, Pinacle bridge gibi.

Son düzenleme:
MSI ile Corsair uyum problemi vermiyor. Trident serilerinde uyum problemi gördüm birkaç defa.

Son düzenleme:
Sadece işlemcide var diye biliyorum
Bunu bilmiyordum galiba corsair lpx 2x8gb seçicem bu 3 ramide raven ridge listesinde bulamadım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…