RAM'ler Corsair RGB Pro(uyumlu mu ikisine de)?RAM uyumu ve performans açısından hangisi fiyat farkına değer mi? @Yüksek RPM dün önerdiğiniz sistem parçalarının çoğunu aldım fakat anakartı alamadım.Sizin tavsiyeleriniz neler 1200tl ye kadar zorlayabilirm fakat daha fazla çıkamam ayrıca ramler uyumluluğu hakkında yardımcı olursanız çok mutlu olurum
DDR4 bir RAM'i, DDR4 bir anakarta her türlü takabilirsin. Bunun bir ayrımı yok. O listede yazmaması, uymuyor anlamına gelmez. Onlar hali hazırda test edilen RAM'lerdir. Ben şu ana kadar hiç DDR4 anakarta DDR4 RAM taktım uyum sağlamadı diye bir konu, başlık görmedim.
DDR4 bir RAM'i, DDR4 bir anakarta her türlü takabilirsin. Bunun bir ayrımı yok. O listede yazmaması, uymuyor anlamına gelmez. Onlar hali hazırda test edilen RAM'lerdir. Ben şu ana kadar hiç DDR4 anakarta DDR4 RAM taktım uyum sağlamadı diye bir konu, başlık görmedim.
Ama MHz değerlerine dikkat edin. Mesela anakartın maksimum 3200 MHz RAM destekliyordur, aldığın RAM 3600 MHz ise RAM'lerini 3200 kullanabilirsin en fazla.