Msi Tomahawk Serisi Anakartlar

yigitavsar

Kilopat
Arkadaşlar, sürekli görüyorum. Fiyat/Performans olarak Tomahawk serisi anakartlar güzel geliyor. Normal anakartlardan ayıran, bilindik ya da bilinmedik bir özelliği var mıdır? Şimdiden herkese teşekkür ederim. İyi forumlar.

Neden F/P ürünü olarak gördüğünüzü anlamadım işin gerçeği. Ana hatları ile çok fazla değişikliği olmayan sadece bir kaç ekstra fazlalığı olan (olmasa da kimsenin zarar göreceğini sanmıyorum). B350 için baktım. MSI B350 Pro VDH ile karşılaştırdım. Fazlalığı olan konuları aşağıda yazıyorum. Fazlalıklar da bunda var diğerinde yok şeklinde değil. Pro VDH ta 2 tane varsa bunda 3 yada 4 tane var. O kadar fazla para vermeye değer mi? Bilemem. Ben vermezdim. Parça kalitesi olarak muhtemelen daha üstte olabilir. Onun incelemesini yapmadım. Bilmiyorum. Bütçeyi arttıracak olsam gaming modellere yönelirdim ben. En azından elinden çıkaracağın zaman daha fazla albenisi oluyor. Tasarımını sevdiyseniz zaten o kişisel bir özellik. Ama ben bu serileri F/P olarak görmüyorum. F/P için min ücret ödeyip max fayda sağlaman gerekir. Performasn konusuna bir şey diyemem ama fiyat konusunda sınıfta kalır bence.
PCIE 2.0 X16 YUVASI
FAN KOLEKTÖRÜ
USB 3.0 YUVASI (GENİŞLETME YOLUYLA)

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı