MSI Trident A9SC-086EU vs MSI MPG Trident 3 10 SI-016EU

thefoxy1212

Hectopat
Merhaba arkadaşlar yakında bilgisayar alacağım birkaç sorum var size. İlk olarak bilgisayarı oyun oynamak ve yayın yapmak için kullanacağım bunu göz önünde bulunduralım. İki MSI kasası arasında kaldım. Linklerini bırakıyorum.

1-Bu ikisinden hangisi bana daha uygun olur uzun ömürlü kullanmak istiyorum.
2- 2. linkteki kasanın parçaları değişebilir mi bulamadım bilen varsa cevap verebilir mi?
3- Bir de bana bu kasalara uygun monitör önerebilir misiniz biliyorsanız? (Çok önemli değil diğer iki soruya yanıt vermeniz benim için daha önemli)

Şimdiden teşekkür ederim, iyi günler.

İkisi de fiyatlarını asla hak etmeyen sistemler. Sırf MSI diye o sistemlere o paralar verilmez.

İkisi de fiyatlarını asla hak etmeyen sistemler. Sırf MSI diye o sistemlere o paralar verilmez.

Ne yapılabilir peki?
Bu sistemleri tercih edenler genelde sürekli seyahat eden insanlar oluyor. Hal böyle olunca ya notebook alınacak ya da böyle mini kompakt sistemler tercih edilecek. Notebooklarda parça değiştirmek bir imkansız olduğu için gereksiz harcama oluyor. O yüzden bence böyle sistemler tercih edilmeli. Yada yapabilirsek benzer kasalarla sistem toplanmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…