MSI Trident X Plus 9th vs Notebook

Onur Kıyak

Kilopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Meslek
Grafik Tasarım Personeli
MSI Trident X Plus 9TH almayı düşünüyorum. Ben grafik tasarım personeliyim ve işimde sabit bir yerde çalışmıyorum. Bu yüzden ya notebook bilgisayar alacağım ya da Trident X Plus 9TH alacağım, sizce Trident X Plus 9TH ile notebook arasında çalışma işlemi için hangisi daha rahat çalışır yani ne gibi fark olabilir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Gittiğiniz yerde ihtiyacınız olan ekipmanlar var mı? ( Renk ayarı yerinde olan bir monitör, klavye,mouse) Eğer yok ise laptop alırsınız biraz daha pahalıya gelir aynı donanımı istiyorsanız ama isterseniz 9900k yerine mobil bir işlemci seçip biraz daha hafif bir laptop alabilirsiniz. Ayrıca alacağınız laptopun panel renk dengesi de sizin için önemli diye varsayıyorum, alırken ona da dikkat edin.

Yanıtınız için teşekkür ederim. her gittiğim yerde ekipman konusunda hiç bir proplemim olmaz eyer MSI Trident X Plus 9th daha iyise notebook lardan kesin olarak bunu alırım. Fiyat benim için öenmli değil önemli olan beni 10 yıl 20 yıl sonra yarıda bırakmayacak ve her dahim her hangi bir sorunu olmayacak ve performans olarakta tam anlamıyla bana destek sağlayacak ve soğutma konusundada asla proplem çıkarmayacak bunları MSI Trident X Plus 9th yapar mı?

Şu an araştırma yapamıyorum o bilgisayar için fakat eğer Technopat incelemesinde bahsediliyorsa yükseltme seçenekleri o zaman 20 yıl gidebilir ama kimse bilemez neler değişir o zamana kadar. Çok güçlü bir sistem ama bu sistem bile 10 yıl götürür mü bilmiyorum, her yeni güncellemede daha yüksek iş gücüne ihtiyaç duyabilirsiniz. O zaman da yükseltme seçenekleri var ise ekran kartı, RAM gibi şeyleri yükseltebilir, uzun yıllar kullanabilirsiniz. Ama unutmayın o sistemin temizlenmesi gerekiyor küçük bir detay ama tozlar hem ısıya hem de bir sürü elektriksel soruna neden olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…