Model MSI markasının masaüstü bilgisayarları içerisinde zirveye konumlandırılan oyuncularından birisi. MSI Trident serisinde birçok model ve donanım seçeneği sunuyor. Bugün ele alacağımız modelin tam adı MSI Trident X Plus 9SF-087eu. MSI Trident X Plus hakkında konuşmaya başlamadan önce Trident serisi hakkında biraz daha konuşmak istiyorum. Trident serisini dizüstü modeller arasında GS serisine benzetebiliriz. Model GS serisi gibi zarif şık ve ince bir yapıya sahip. Birçok oyuncu ürününde olduğu gibi RGB ışıklara sahip ama bu abartılı düzeyde değil. Yani Trident serisi diğer oyuncu bilgisayarlarına göre minimalist bir ürün. Şimdi ele aldığımız modelin aynı kasa görünümünde birçok donanım seçeneği var. İster RTX 2070 modellisi ister 2080 modellisi ister 2080 Ti modellisi birçok seçenek var. Modelin donanımını aşağıya liste halinde bırakıyorum isteyen bakabilir.
İşlemci: i9-9900K
Ekran kartı: RTX 2080 Ti ( 11GB)
RAM: 32 GB 2666MHz.
HDD: 1TB 7200RPM.
SSD: 512 GB.
Güç kaynağı: 650W.
Ses: 7.1 Channel HD Audio.
Kablosuz ağ: Wfi 812.11AC
Hacim: 10.36 litre.
Ağırlık: 6.55 kilo.
Genel özellikler bu şekilde ayrıntılı olarak model kodunu yazıp araştırabilirsiniz. Benim son olarak söyleyeceklerim model sade ve çok yer kaplamayan oyun bilgisayarları sevenler için biçilmiş kaftan. Zaten oyun konsolu katili olarak adlandırılıyor. Fiyat olarak şu an çoğu yerde stokta yok ama hatırladığım kadarıyla 30.000₺ civarında.
Technopat'ın videosunu aşağıya bırakıyorum. Sizin düşünceleriniz neler?