MSI Trident X Plus için USB Wi-Fi adaptör önerisi

AcarCnr

Megapat
Yer
Tashkent, Uzbekistan
Daha fazla  
Meslek
Makine Mühendisi
Merhaba arkadaşlar. Az önce ZyXEL VMG3625-T20A marka model modem aldım. Kurulumu gerçekleştirdim. Yaptığım testlerde gayet güzel. 2.4 GHz ve 5 GHz Wi-Fi yayını yapıyor. Telefona modemden 4 m uzaklıkta ve 1 kalın duvar mesafeden 47 Mbps hız alıyorum. Fakat iş bilgisayara gelince 2.4 g'de 30 Mbps, 5G'de 15 Mbps alıyor. Anakartın kendinde Wi-Fi var ve sanırım bayağı kalitesiz bir şey koymuşlar. Yeni bir adaptör alacağım. Bilgisayar MSI Trident X Plus 9th. Dolayısıyla kart şeklinde takmam imkansız çünkü arkada panel yok. Yüksek hızı destekleyecek bir Wi-Fi alıcısı lazım. Parası çok abartı olmamakla beraber mühim değil. Evde bilgisayarı CAT kablo ile kullanabilirim fakat yurt dışına götüreceğim. O yüzden bana böyle bir adaptör lazım.

Son düzenleyen: Moderatör:
elimde kullanmadığım şu adaptörden var. Forum kurallarını bilmiyorum ama satılık almak istersen 30 tl
Öncelikle bu adaptör ile 5G bandını kullanamaz. Ancak eğer kargo dahil 30 TL'ye satıyorsanız alabilirim.
Soruna gelirsek adaptörler sağlıklı bir seçim değil iyi bir araştırma ile 5G destekli Wifi kartı alıp değiştirnenizi öneririm.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı