Hatironn
Kilopat
Beyler 2 hafta önce bu ekran kartını uygun bir fiyata aldım. Eski kartımın sürüclüerini DDU ile sildim, yeni sürücüleri yükledim ve oynamaya başladım. Hiçbir sorun yok. Bu kartla yüksek ayarlarda LoL, Valorant, CS:GO, ve Crysis1ve2"yi oynadım sorun çıkmadı. Dün Crysis 3 indirdim başladım oynamaya tabii yüksek ayarlarda kasıyordu ayarları Low yaptım. Bu sefer iyi ama arada bir FPS gene düşüyordu, bende karta overclock yapim artık 2 hafta oldu zaten. Bugün başladım yapmaya,+100MHz Core clock yaptım 5dk MSI kombuster testi, 5dk furrmark testi ve performance testte 3D test yaptım. Sonra +200MHz yaptım Core clocku aynı testeleri yaptm ama şöyle bir şey oldu furrmakda 1080p de stress testinde GPU 1180MHz normalde 1415MHz civarı olması lazımdı ama diğer programlarda sorun yok kombuster sorunsuz çalıştı performance testte de puanım yükselmişti. Sonra +300 yaptım bu sefer furrmark gene aynı ama kombuster stress test başlatıyorum yükleniyor sonra kapanıyor, performance testte sorun yok. Sonra kartın 3 tane modu var Gaming, silent, OC GPU-Z'den bakınca Gaming modda görünüyordu bende kaptıp BIOS Switch"ini diğer tarafa çektim ama gene aynı Gaming modda sonra fark ettim kartın 2 BIOS'unu da Gaming BIOS yazmışlar bu yüzden Core clock +300 olmuyor, Memory clock +400.değerler için aşağıya resim bırakırım. Bu BIOS işi sorun olur mu bilen varsa?