8 Kasım 2014 Mesaj: 24 MSI TwinFrozr V: ASUS Strix: Gigabyte WindForce 3X: EVGA FTW ACX 2.0: Not: Giga haricindeki kartlar GTX970 GPU'ludur. Giga gtx770'in tasarımını bulabildim. GTX970 ile zaten aynı olacaktır. Genişletmek için tıkla...
MSI TwinFrozr V: ASUS Strix: Gigabyte WindForce 3X: EVGA FTW ACX 2.0: Not: Giga haricindeki kartlar GTX970 GPU'ludur. Giga gtx770'in tasarımını bulabildim. GTX970 ile zaten aynı olacaktır.
kekopops Megapat Katılım 7 Haziran 2014 Mesajlar 30 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri 14600K & 4070Ti Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #2 Sizce hangi soğutma başarılı ?
KS KS S Simo Hayha Ziyaretçi 8 Kasım 2014 #3 Şu an GTX970 alsam, Giga alırdım. Farklarını belli etmişler zaten. MSI çok harika duruyor ama.
Evrense! Hectopat Katılım 23 Eylül 2012 Mesajlar 758 Makaleler 5 Yer Istanbul, Turkey Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Kasım 2014 #5 Giga ile MSI bence kapisir. Ama ben GTX 970 alsam MSI alırım cunku, buyuk ve sessiz fanlar, oksitlenmeye karsi nikel kaplama, özel tasarimiyla saglanan hava yonlendirme kanatcıklari gibi özelliklerden dolayı MSI benim seçimim olurdu.
Giga ile MSI bence kapisir. Ama ben GTX 970 alsam MSI alırım cunku, buyuk ve sessiz fanlar, oksitlenmeye karsi nikel kaplama, özel tasarimiyla saglanan hava yonlendirme kanatcıklari gibi özelliklerden dolayı MSI benim seçimim olurdu.
D Dark Knighht Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Ağustos 2013 Mesajlar 2.331 Makaleler 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #7 Asus'la Gig. arasında gider gelirdim ama Asus'tan şaşmam
D Dr.Who Kilopat Katılım 2 Temmuz 2014 Mesajlar 517 Makaleler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Kasım 2014 #8 Silinen üye dedi: Asus'la Gig. arasında gider gelirdim ama Asus'tan şaşmam Genişletmek için tıkla... ASUS eskisi gibi değil, ya Gigabyte ya da MSI MSI ile Gigabyte fiyata göre alınabilir ikiside.
Silinen üye dedi: Asus'la Gig. arasında gider gelirdim ama Asus'tan şaşmam Genişletmek için tıkla... ASUS eskisi gibi değil, ya Gigabyte ya da MSI MSI ile Gigabyte fiyata göre alınabilir ikiside.
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 9 Kasım 2014 #9 Silinen üye dedi: Şu an GTX970 alsam, Giga alırdım. Farklarını belli etmişler zaten. MSI çok harika duruyor ama. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. (Gigabyte soğutma sistemi, )
Silinen üye dedi: Şu an GTX970 alsam, Giga alırdım. Farklarını belli etmişler zaten. MSI çok harika duruyor ama. Genişletmek için tıkla... Katılıyorum. (Gigabyte soğutma sistemi, )
KS KS S Simo Hayha Ziyaretçi 11 Kasım 2014 #10 Catastrophe@ attığın resim GTX970 GPU'lu değil mi? Asus en kötüsü maalesef.