MSI Twinfrozr vs. Powercolor PCS+

MantLe

Hectopat
Makaleler
1
Arkadaşlar bu iki soğutmadan hangisi daha iyi. MSI kullanıcısıyım. Fakat PCS+ ile arasında soğutma ve performans bakımından çok fark var mı? Merak ettim.

PCS+ daha kalitelidir ama TF kötü değil ikisi de memnun eder soğutma açısından. Performans açısından oyunu etkileyecek bir fark olacağını zannetmiyorum.

Arkadaşlar bu iki soğutmadan hangisi daha iyi. MSI kullanıcısıyım. Fakat PCS+ ile arasında soğutma ve performans bakımından çok fark var mı? Merak ettim.

Soğutma olarak PCS+ daha iyi olabilir ama Gaming serisinin PCB'sinde kullanılan bileşenler daha kalitelidir.

Arkadaşlar PCS+ bu sitede gördüm önereni. Bana kalırsa zorunlu olarak kalınmadığı sürece alınmaması gerekir. Son seride (r5, r7, r9 ) iyi işler yapmış olabilir ama bu kalitesinin Asustan MSI dan Sapphire den iyi olduğu anlamına gelmez. Bana göre ekran kartı alırken sıralamanız marka açısından söyle olmalı:
Evga>Asus>Xfx>Msı>Sapphire>PCS+ vs dir.

PCB yani baskı devresi neyi etkiliyor?

"PCB" devre kartı demektir. Ancak iş sadece bu kartla bitmiyor. MSI'da kullanılan VRM (güç) devreleri, Mosfet'ler ve katı kapasitörler, Powercolor ve Saphire'dan daha kalitelidir. Ekran kartı sürekli yük altında olduğu için (yani oyun oynandığı için) zorlanır. Bu aşamada devreye kartın sağlam yapısı devreye girer. Bu yüzden MSI öneriyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…