MSI UEFI BIOS, Firmware ve VBIOS Güncelleme

NvdiaAti

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Buna bios da dahil mi ? Çünkü bios update için biosa girip de update yapılıyodu. MSİ live update de setup kurar gibi bios update olucak mı peki ?

Ben masaüstü bilgisayar kullanıyorum. MSI anakartın BIOS'unu Live Update ile güncelleme yaparken sorun çıktı ve şu anda anakartım tamirde. Program üzerinden güncelleme yapmaya çalışma. Ben de daha önce sorun olmadı nasılsa diye yaptım ama bu sefer şanslı değildim.

Ben masaüstü bilgisayar kullanıyorum. MSI anakartın BIOS'unu Live Update ile güncelleme yaparken sorun çıktı ve şu anda anakartım tamirde. Program üzerinden güncelleme yapmaya çalışma. Ben de daha önce sorun olmadı nasılsa diye yaptım ama bu sefer şanslı değildim.

Dün bende onu farkettin. Live Update ile Realtek ses kartını güncelledi ve THX yazılımı çalışmayı durdurdu. Ve daha bir sürü hata. Burdan şunu anladım adam akıllı bir yazılım desteği için 4.000 tl üstü gamebook almamız lazım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı