Abdulkadir Erdede Hectopat Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Temmuz 2016 #1 MSI kendini güncellemek istiyor ama çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Her bilgisayarı açışımda en az iki kez karşıma çıkıyor bu hata ne yapmalıyım?
MSI kendini güncellemek istiyor ama çalışmayı durdurdu hatası alıyorum. Her bilgisayarı açışımda en az iki kez karşıma çıkıyor bu hata ne yapmalıyım?
Nusret Odabaşı Hectopat Katılım 25 Mart 2015 Mesajlar 24 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2016 #2 Hocam derdine derman olamam belki ancak bu msi update agent nereden ve nasıl elde edilir acaba bende de msi laptop var da
Hocam derdine derman olamam belki ancak bu msi update agent nereden ve nasıl elde edilir acaba bende de msi laptop var da
Abdulkadir Erdede Hectopat Katılım 9 Temmuz 2016 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Temmuz 2016 #3 Nusret Odabaşı dedi: Hocam derdine derman olamam belki ancak bu msi update agent nereden ve nasıl elde edilir acaba bende de msi laptop var da Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama aldığım yerden msi sürücülerini yüklediler büyük ihtimalle kutunun içinden çıkan sürücü diskinden yükleniyor.
Nusret Odabaşı dedi: Hocam derdine derman olamam belki ancak bu msi update agent nereden ve nasıl elde edilir acaba bende de msi laptop var da Genişletmek için tıkla... bilmiyorum ama aldığım yerden msi sürücülerini yüklediler büyük ihtimalle kutunun içinden çıkan sürücü diskinden yükleniyor.
S Sercan52 Hectopat Katılım 9 Ağustos 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Ağustos 2016 #4 aynı sorun bendede var arkadaslar ekrana bildirim gelip duruyor çözüm bulabilen varmı