Herkese merhaba, MSI VA Curved monitör aldım. Satıcı sorunsuz bir şekilde geri gönderirsem değişim yapacağını belirtti. Sizce bu monitörü değişim yapmalı mıyım?
Her IPS ve VA monitörde az veya çok olur. Sizinkinde çok gibi görünse bile normal kullanımda rahatsız ediyor mu? Önemli olan budur. Normal kullanımda rahatsız ediyorsa gönderin. Rahatsız etmiyorsa kalsın. Değişim yapılan ve yeni gelen monitörde de az veya çok olacak çünkü. Şu ankinden daha fazla da olabilir.
Gün içerisinde fazla belli olmuyor ama ben karanlıkta oyun oynuyorum akşamları o gözüme çok çarpıyor . Değişim isteğimi belirttim satıcıya bakalım hayırlısı. Monitör MSI Optix MAG322CQR yeni çıktı herhalde 2 tane video var başka yok. Kimse ışık sızması var ya da yok gibi video çekmemiş. Onlarla kıyaslayıp normal ya da değil diyerek karar veremiyorum
Her IPS ve VA monitörde az veya çok olur. Sizinkinde çok gibi görünse bile normal kullanımda rahatsız ediyor mu? Önemli olan budur. Normal kullanımda rahatsız ediyorsa gönderin. Rahatsız etmiyorsa kalsın. Değişim yapılan ve yeni gelen monitörde de az veya çok olacak çünkü. Şu ankinden daha fazla da olabilir.