MSI ve Asus anakartları arasındaki hız farkı APU sistemi etkiler mi?

Ömer_Bartu

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba, ben 1500 liraya AMD sistem toplama videosundaki bilgisayarı toplamak istiyorum. Ancak bir başka Technopat videosunda sistemden verim alabilmek için anakartın hız değerinin RAM hız değerleriyle aynı olması gerektiği vurgulanmıştı. Benim aklıma takılan şey "MSI A68HM E33 2133 mhz" anakart ile "GSKILL 2x4 GB DDR3 2400mhz" RAM kullanılırsa RAM'den tam performans alamamak gibi bir durum olur mu? Bir de Technopat'ın videolarından birinde "Asus A68HM-K 2400mhz" anakartın ismini duydum. Bütçem kısıtlı olduğu için ucuza kaçmaya çalışsam da sistemimin kuvvetli olmasını istiyorum. Yukarıda adı geçen MSI marka anakart yerine Asus marka anakartı kullanmak grafik performansı açısından daha iyi sonuçlar doğurur mu?

Adı geçen videoların linkleri:
1)1500 liraya bilgisayar toplama kılavuzu ve toplamak istediğim bilgisayar:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

2) Anakart hızı ile RAM hızının parelelliğinden bahsedilen video(03.30 ile 04.10 dakikaları arası):

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…