MSI ve ASUS'un alınabilecek ve alınmaması gereken modelelri

elburuz

Megapat
Konularda yazılanları görünce almayı düşündüğüm ve alacak olanlar için bilgi olması için konuyu açtım. Bazı modeller giriş, bazıları ısınma ve performans sorunlu diye açıklamalar var. Aldığımda 64 GB'ye kadar yükselteceğim ve ısınma vb sorunları kabul edilebilecek sınırlarda olan modeller hangileridir?

Bütçe verin lütfen. Bu şekilde asla öneri yapamayız.

MSI için GF serisi tam bir fiyasko. Sırf ince yapacağız diye hem fazla ince yapmamışlar hem de saçma sapan kısmışlar.

Asus tarafında 2023 modeller dışında TUF önermiyorum. ROG düşük bütçelerde tercih edilmemeli. Donanım gereksiz düşük kalıyor.

Bütçe verin lütfen. Bu şekilde asla öneri yapamayız.

MSI için GF serisi tam bir fiyasko. Sırf ince yapacağız diye hem fazla ince yapmamışlar hem de saçma sapan kısmışlar.

ASUS tarafında 2023 modeller dışında TUF önermiyorum. ROG düşük bütçelerde tercih edilmemeli. Donanım gereksiz düşük kalıyor.

Bende dediğin gibi GF serisi gibi üzecek modelleri öğrenmek için açtım konuyu. Kimileri sadece GP modeliharici almayın diyor. Fazla bir deneyimim olmadığı için soruyorum.
Şu an için kendime almak için 30 bin civarı bütçe ayırırım fakat ileride döviz ve gelirde değişecektir tabii ki.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı