MSI Vector 16 alınır mı?

Bütçe
75000

xaires

Centipat
Daha fazla  
Merhaba laptop alacağım ancak kafamda bir belirsizlik var. MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR dizüstü bilgisayar, Core i7-13700HX, 16.0 FHD+ 144Hz, 16 GB RAM, RTX4080 GDDR6 12 GB, 1TB SSD, Windows 11 Amazon.com.tr şu anlık bunu almak istiyorum. Ancak bazıları fan sesinin çok fazla olduğundan bahsetmiş. Ben bu laptopu üniversitede de kullanacağım. Fan sesini sessiz moda vs. Aldığım zaman çok fazla ses çıkarır mı?

Üniversitede oyun oynarsan fan sesi olur bro : ) Bunun ekran kaliteside kötü diyorlar fakat özellikleri canavar bence alınır.4080li cihaz bence kaçırma fiyatıda iyi.

Üniversitede oyun oynarsan fan sesi olur bro: ) bunun ekran kaliteside kötü diyorlar fakat özellikleri canavar bence alınır. 4080'li cihaz bence kaçırma fiyatı da iyi.

Oyun oynamazken düz kullanımda fan sesi olur mu?

Taksitle alırken bura daha uygun oluyordu o yüzden burdan alıyorum panelide monitörle kullanacağım için sorun olmaz.

Oyun oynamazken düz kullanımda fan sesi olur mu?

Taksitle alırken bura daha uygun oluyordu o yüzden burdan alıyorum panelide monitörle kullanacağım için sorun olmaz.
Kullanmadığım için net bir bilgi veremem fakat yük binmedimi fan sesi olmaz diye tahmin ediyorum,üst seviye bir cihaz çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…