MSI Vector 16 HX 5080 275HX alınır mı?

bıdısefe2

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
HP VİCTUS 16

RTX 4070 M
2x8 5600 mhz
512 gb ssd
R7 7840HS
Windows 11 home
Meslek
Öğrenci
Son düzenleyen: Moderatör:
Butceyi zorlayip 18 inc modelini alamayacaksan alinir.

Ekran kartinda MFG'den vazgecip kas gucu istersen buda bir secenek. Mukemmel fiyat bu cihaz icin.

Kas gucu olarak 4090 Mobile ortalama %9 daha guclu.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Son düzenleme:
Direkt alınacaksa Vector 18 daha mantıklı. Ses işin sonunda bozacak sizi. Gerçekten kuvvetli ötüyor. A18 hem daha sessiz hem de daha iyi soğutuyor.

Vector 16 balanced modda diğer laptoplar kadar sessiz ve bir 5070TI kadar performans verebiliyor. Dışarıda, başkalarının bulunduğu ortamlarda balanced mod ile kullanabilirsiniz 16'yı. Performans modunda ise ses çok fazla.

Aynı kasanın bir alt modelinin detaylı ve doğru incelemesi. 60 desibel dediğiniz şey diğer bütün ünlü modellerin el aracılığıyla maksimum fan yapılmış hali. Diğer laptoplar oyunda oto fan ayarında o sese ulaşmıyor bile. Balanced modda 45 alıyor, bu da hemen hemen diğer laptopların performans modu ortalamasının çok çok az altı. 45-50 desibel oluyor genelde diğerleri de. Üstte de dediğim gibi balanced moddaki FPS farkı 5070TI ayarında olduğu için o fiyat bandında Vector 16'yı alınabilir kılıyor. (Sadece 3 gün önce 108 bin TL idi.).

Genel olarak her türlü soruyu da alırım çünkü bir arkadaşa aldık daha yeni aynı modeli.

Hocam bu 4080 modeli. 4090 124 bin aynı sitede.

Düzelttim hocam . Yanlıs linki atmisim karistirip hepsi panoda hazir duruyor karismis.

Hocam demek istediğinizi tam anlayamadım. Vector A18'i önerdiyseniz alamam bütçem yetmiyor maalesef.

Hocam MFG lazım hem de aşıyor biraz bütçeyi.

Sadece ilk 2 cümlede 18'i önerdim. Kalan 16 bilgisi. 16'yı alınacak kılan/kılmayan temel şeyler.

Hocam altında soğutucu da olacak, fanlar en yüksekte ağır yükte 80 derece üstüne çıkar mı?

Yani hocam adam gibi soğutmanın yolu yok mu? Daha önce HP Victus 16 kullandım, bayağı yüksekti onda da sıcaklıklar. Peki 80 85 derece PC'ye zarar verir mi?

Zarar görmez. Laptoplarda ekran kartı 85-90, işlemci 95-100 görebiliyor sorun yaratmadan. Elbette bahsettiklerim uç noktalar. Normal şartlarda 89-90 gezecek o laptop. Problem olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…