MSI Vector 16 HX A13v aşırı ısınıyor

Dshaf

Decapat
Daha fazla  
Herkese merhaba. Yaklaşık 5-6 ay önce MSI Vector aldım. Bu bilgisayarı oldukça üst düzey bir bilgisayar olduğunu bilerek aldım ama ilk geldiğinde DBD ve GTA 5 gibi bazı oyunlarda takılıyordu. RDR2'yi bile oynayamadım çünkü oyun her şeyi tuşlara bastıktan 5 saniye sonra yapıyordu. Bunu anlayamadım çünkü GTX1650 Ti'lı önceki bilgisayarım asla böyle şeyler yapmazdı. Dizüstü bilgisayarım bazen LoL oynarken 0 FPS bile veriyordu. Bu yüzden sürücülerimi ve her şeyi sildim, dizüstü bilgisayarı tekrar kurdum. Sorunu çözmüş gibi görünüyordu ama şimdi aşırı ısınma sorunu ile tekrar yapıyor. İlk Ranch Simulator, oyunu açıyorum ve bilgisayarım 10 dakika içinde kendini kapatıyor. Spider-Man Miles Morales ve jurrasic world evolution 2 ile de aynı şey. Biri bana yardım edebilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Laptop fan açıyor mu? Sanırım yüksek voltaj çekiyor ve ısınıyor. Sistem özelliklerini yazar mısınız? Oyun içi ısı ve kullanımlara baktınız mı?

Vector'lerin stok macunu kolayca pump out oluyor.

MSI çok cömert olduğu için galiba bu modelde düz macun vardı, bir bilgisayarcıya verin sıvı metal uygulasın.

Laptop fan açıyor mu? Sanırım yüksek voltaj çekiyor ve ısınıyor. Sistem özelliklerini yazar mısınız? Oyun içi ısı ve kullanımlara baktınız mı?
Laptop fan açıyor hatta açılır açılmaz en yüksek modda fanları çalıştırıyor. Rtx4080ti 12Gb, 16Gb ram, Intel i7-13400hx.

MSI çok cömert olduğu için galiba bu modelde düz macun vardı, bir bilgisayarcıya verin sıvı metal uygulasın.
O nasıl oluyor hocam açıklayabilir misiniz?

Termal macun değişimine bazı firmalar garanti dışı bırakıyor ayrıca sıvı metal riskli. İlla kendi uygulayıp garanti vs umursanmayacaksa sıvı metal riskindense PTM veya Thermalright heilos alınmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…