MSI Vector 16 HX A13V laptop ısınıyor

MuhammetKa

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MSI VECTOR 16 HX A13VHG-495TR Intel Core i7-13700HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX4080 12GB 175W
Arkadaşlar bundan 2 3 hafta önce MSI Vector 16 HX A13v model laptop almıştım, şimdiye kadar isinma gibi bir sorun yoktu artık çok ısınıyor. Sebebi ne olabilir?

Neyde kullaniyorsun? Oyunda ise laptoplarin 70-75 görmesi oldukça normal

Neyde kullaniyorsun? Oyunda ise laptoplarin 70-75 görmesi oldukça normal
Hocam oyunlarda normalde o civardaydi, artık 80 lerde geziyor, tozdan olabilir mi yoksa başka bir sebebi var mıdır?

Hocam bulunduğunuz ortamdan dolaylı olabilir.

Arkadaşlar bundan 2 3 hafta önce MSI Vector 16 HX A13v model laptop almıştım, şimdiye kadar isinma gibi bir sorun yoktu artık çok ısınıyor. Sebebi ne olabilir?
Bende msi laptop aldım ve bende de çok ısınıyor. sanırım hava şartlarıyla alakalı. malum havalar çok sıcak. sıcak havalarda 90 dereceyi görüyorum witcher 3 de, normal zamanlarda 80 civarında.

Bende msi laptop aldım ve bende de çok ısınıyor. sanırım hava şartlarıyla alakalı. malum havalar çok sıcak. sıcak havalarda 90 dereceyi görüyorum witcher 3 de, normal zamanlarda 80 civarında.
Aynı şekilde hocam

Hocam oyunlarda normalde o civardaydi, artık 80 lerde geziyor, tozdan olabilir mi yoksa başka bir sebebi var mıdır?
Oynadiginiz oyun digerinden daha ağir ise olabilir. 3 hafta içerisinde o kadar fazla toz olmasi cok mumkun degil. Havalar su aralar çok sick ondanda olabilir

Bu yaz mevsiminde 90 derece bir nebzede olsa normal karşılanabilir ancak cihaz Intel işlemci 90 dereceyi sık sık gördüğü zaman kalıcı sıkıntı oluşabilir.

Aynı bilgisayar bende de var RDR 2 Ultra ayarlarda CPU 98 C GPU 90 C oluyor gerçekten anlamıyorum garantiye vereceğim galiba.

Aynı bilgisayar bende de var RDR 2 Ultra ayarlarda CPU 98 C GPU 90 C oluyor gerçekten anlamıyorum garantiye vereceğim galiba.
Dostum benim odam çok toplanıyor ondan laptopta çok tozlanmış temizledim ve sorunu kalmadı, Öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…