Hocam alalı hatrı sayılır bir süre oldu ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum; Öncelikle laptop canavar ve kesinlikle alinir. Birazcık ısınıyor ama ekran çözünürlüğü yüzünden ısınıyor eger oyunlarda 1920x1080 oynarsanız 5 6 derece kadar fark ettiriyor. Ben laptopu aldıktan 1 ay sonra ısınma çok üst seviyedeydi ve servise götürdüm. Ardından çok ilgilendiler ve çok kısa sürede sogutma blogunu değiştirdiler. Hiçbir sorun yaşamadım kasma donma olmadı oyunlarda ve işlerimde çok rahat ettiyor. Eğer oyun oynarken turbo boost açarsanız fan sesi biraz yüksek çıkıyor 6k rpm de döndüğünden dolayı. Onun dışında söyleyebileceğim tek eksi biraz ısınması ama dediğim gibi o da ekran çözünürlüğünden. Çoğu oyunda 80 dereceleri geçmiyor çözünürlük full hd deyken. Ama 1920x1200 16:10 yaptığım zaman artıyor. Bazen msi center da bazı oyunlarda 98 dereceye çıktığını söylüyor cpu nun ama msi afterburner da 80 lerde dolanıyor, bu sebeple uygulamasindaki değerler çok doğru degil ama yine de uygulaması güzel olmuş. Genel olarak çok artılı az eksili, mükemmel bir cihaz. Ben 69 bin liraya aldım ve fiyat muadilleri arasında tahminimce en iyisi buydu. Fiyatının arttığını tahmin ederek diğer modellere ve markalara da düzgünce bakmanızı öneriyorum. Ancak yine de aklınızda bulunsun içiniz rahat etsin diye tekrar söylüyorum; gönül rahatlığıyla alınabilir. İyi forumlar iyi günler efenim. Sürçülisan ettiysem affola.