scribleman Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #1 Kullandığım laptop MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR Genel Markalar Zm-ns3000 17" 200mm Fanlı Yukseklık Ayarlı - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Zm-ns3000 17" 200mm Fanlı Yukseklık Ayarlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu soğutucuyu alsam uyumlu olur mu? Ayrıca iyi bir soğutucu mu?
Kullandığım laptop MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR Genel Markalar Zm-ns3000 17" 200mm Fanlı Yukseklık Ayarlı - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Zm-ns3000 17" 200mm Fanlı Yukseklık Ayarlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu soğutucuyu alsam uyumlu olur mu? Ayrıca iyi bir soğutucu mu?
Temsa Hectopat Katılım 3 Haziran 2023 Mesajlar 1.224 Makaleler 4 Çözümler 2 Yer Adana, Çukurova Daha fazla Sistem Özellikleri Monster Tulpar T5 V23.1.2 15,6 FHD 1920x1080 144Hz IPS Mat Led Ekran 32 GB (2x16) DDR5 1.1V 4800MHZ SODIMM Nvidia Geforce RTX 4060 Max Performance 8GB GDRR6 128-BİT DX12 1TB Samsung PM9A1 M2 SSD (Okuma: 7000MB/s, Yazma: 5100 MB/s) Intel Raptor Lake Core i5-13500HX 14C/20T; 24MB 3.50 GHZ, Max 4.70 GHZ 55W Cinsiyet Erkek Meslek 3D Modelleme, Oyun Geliştiricisi, YouTuber... 19 Ocak 2025 #2 scribleman dedi: Kullandığım laptop MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR Genel Markalar Zm-ns3000 17" 200mm Fanlı Yukseklık Ayarlı - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Zm-ns3000 17" 200mm Fanlı Yukseklık Ayarlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu soğutucuyu alsam uyumlu olur mu? Ayrıca iyi bir soğutucu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam yerinizde olsam soğutucu yerine Alüminyum alaşımlı güzel bir stand alırım, standlar daha iyi iş görüyor biraz.
scribleman dedi: Kullandığım laptop MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR Genel Markalar Zm-ns3000 17" 200mm Fanlı Yukseklık Ayarlı - Fiyatı, Yorumları Genel Markalar Zm-ns3000 17" 200mm Fanlı Yukseklık Ayarlı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Bu soğutucuyu alsam uyumlu olur mu? Ayrıca iyi bir soğutucu mu? Genişletmek için tıkla... Hocam yerinizde olsam soğutucu yerine Alüminyum alaşımlı güzel bir stand alırım, standlar daha iyi iş görüyor biraz.
scribleman Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #3 Temsa dedi: Hocam yerinizde olsam soğutucu yerine alüminyum alaşımlı güzel bir stant alırım, standlar daha iyi iş görüyor biraz. Genişletmek için tıkla... Onun için bir öneriniz var mı peki laptop 2.7 kg onu da göz önünde bulundurarak.
Temsa dedi: Hocam yerinizde olsam soğutucu yerine alüminyum alaşımlı güzel bir stant alırım, standlar daha iyi iş görüyor biraz. Genişletmek için tıkla... Onun için bir öneriniz var mı peki laptop 2.7 kg onu da göz önünde bulundurarak.
xaires Centipat Katılım 17 Ağustos 2024 Mesajlar 207 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ocak 2025 #4 Ayni. scribleman dedi: Onun için bir öneriniz var mı peki laptop 2.7 kg onu da göz önünde bulundurarak. Genişletmek için tıkla... Laptopta alttaki urunu kullanıyorum gayet iyi oluyor. Fibaks Alüminyum Ayarlı Laptop Macbook Uyumlu Notebook Yükseltici Tutucu Stand - Fiyatı, Yorumları Fibaks Alüminyum Ayarlı Laptop Macbook Uyumlu Notebook Yükseltici Tutucu Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Ayni. scribleman dedi: Onun için bir öneriniz var mı peki laptop 2.7 kg onu da göz önünde bulundurarak. Genişletmek için tıkla... Laptopta alttaki urunu kullanıyorum gayet iyi oluyor. Fibaks Alüminyum Ayarlı Laptop Macbook Uyumlu Notebook Yükseltici Tutucu Stand - Fiyatı, Yorumları Fibaks Alüminyum Ayarlı Laptop Macbook Uyumlu Notebook Yükseltici Tutucu Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
mds505 Hectopat Katılım 22 Aralık 2021 Mesajlar 1.247 Çözümler 4 Daha fazla Sistem Özellikleri Acer Nitro 5 i7 12700H 16 GB RAM RTX 4060 1TB SSD Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2025 #5 Classone GT2000'e göz atın derim. harici soğutucular yerine stand yeterli olacaktır.
scribleman Centipat Katılım 17 Haziran 2024 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2025 #6 xaires dedi: xaires dedi: Ayni. Laptopta alttaki urunu kullanıyorum gayet iyi oluyor. Fibaks Alüminyum Ayarlı Laptop Macbook Uyumlu Notebook Yükseltici Tutucu Stand - Fiyatı, Yorumları Fibaks Alüminyum Ayarlı Laptop Macbook Uyumlu Notebook Yükseltici Tutucu Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... tuneex 2 tuneex 2'li Set - 5 Kademeli Çelik Notebook Laptop Yükseltici Altlık & Telefon Tablet Tutucu Stand - 2 Ürün yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bunun tasarımını daha çok beğendim o yüzden bunu aldım umarım işe yarar.
xaires dedi: xaires dedi: Ayni. Laptopta alttaki urunu kullanıyorum gayet iyi oluyor. Fibaks Alüminyum Ayarlı Laptop Macbook Uyumlu Notebook Yükseltici Tutucu Stand - Fiyatı, Yorumları Fibaks Alüminyum Ayarlı Laptop Macbook Uyumlu Notebook Yükseltici Tutucu Stand yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... tuneex 2 tuneex 2'li Set - 5 Kademeli Çelik Notebook Laptop Yükseltici Altlık & Telefon Tablet Tutucu Stand - 2 Ürün yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Genişletmek için tıkla... Bunun tasarımını daha çok beğendim o yüzden bunu aldım umarım işe yarar.