Bende de msi vector 16 hx a13vhg-495tr var RDR 2 de işlemci 95 dereceleri görüyor ve sonra kapanıyor sorunu çözebilirseniz paylaşmanızı bekliyorum (Fan Cooler Bostda)
Bende de MSI Vector 16 HX A13VHG-495TR var RDR 2 de işlemci 95 dereceleri görüyor ve sonra kapanıyor sorunu çözebilirseniz paylaşmanızı bekliyorum (fan cooler bostda)
Sıkıntı büyük bende almak istiyordum aynısını ancak bu sorunlar düşündürüyor. Süreç hakkında bilgilendirirseniz çok makbule geçer.
Bir de bir arkadaş Amazon yorumlarında şarj aleti sıkıntılı demiş tırtıklı olanlan gelmiyor vs. demişti ondan görsel istedim dediği gibi farklı geliyormuş.
Bende de msi vector 16 hx a13vhg-495tr var RDR 2 de işlemci 95 dereceleri görüyor ve sonra kapanıyor sorunu çözebilirseniz paylaşmanızı bekliyorum (Fan Cooler Bostda)
Hoppala. Cayma hakkım dolana kadar başka model araştırayım o zaman. Henüz kutusunu açmadım. Böyle bir sistemin oyun oynarken ısı sebebiyle kapanması gerçekten çok düşündürücü. Driver, termal macun vb hatalar olabilir mi acaba?