MSI Vector 16 HX i7 13700HX RTX 4080 alınır mı?

Bütçe
75000

Sebatiipek

Zeptopat
Daha fazla  
Çok yakın zamanda bu laptopu almayı düşünüyorum. Benim için oldukça yüksek fiyatlı, o yüzden uzun ömürlü olmasını bekliyorum; ortalama 5-6 yıl. (şu anki laptopum i7, GTX 1650, Monster 4,5 yıl oldu.) Ancak internette ve birkaç incelemede macun sorunu gibi sorunlar yazıyor. Bu durumda beni ürkütüyor. Kullanan, deneyimleyen varsa yorumlarını okumayı çok isterim. Daha çok hikaye tabanlı oyun oynayıp, sadece FIFA ve Warzone olarak Online oyun oynuyorum.

Max bu fiyat bandında taksitli olarak alabileceğim önerisi olan varsa onları da dinlemeye açığım.

İyi sosyaller!

Son düzenleyen: Moderatör:
Alınır, performans canavarı bu fiyatta. Tek eksiği bu fiyata böyle bir panel konması.

Alınır, performans canavarı bu fiyatta. Tek eksiği bu fiyata böyle bir panel konması.

Benim de tek düşüncem panel zaten ama 4060 2K ekranlı PC alıp sadece video izlemek içinde kullanmak istemiyorum. Benim daha çok merak ettiğim kullanıcı yorumları, yine de tavsiyen için teşekkürler.

Benim de tek düşüncem panel zaten ama 4060 2K ekranlı PC alıp sadece video izlemek içinde kullanmak istemiyorum. Benim daha çok merak ettiğim kullanıcı yorumları, yine de tavsiyen için teşekkürler.

4060 laptopla sadece video izlemek zorunda değilsiniz. Hikaye tabanlı oyunlar oynuyorsunuz, 4080 sizi oldukça memnun eder. İsterseniz ileride monitör alırsınız gayet güzel sistem olur. Bu bütçede bu amaçla laptop arayanlara önerdigimiz cihaz.

4060 laptopla sadece video izlemek zorunda değilsiniz. Hikaye tabanlı oyunlar oynuyorsunuz, 4080 sizi oldukça memnun eder. İsterseniz ileride monitör alırsınız gayet güzel sistem olur. Bu bütçede bu amaçla laptop arayanlara önerdigimiz cihaz.

Tabii ki oynanabiliyor orada yaptığım ironi 4060'lı sistem ile 2K oyunları zorlayacağı için düşük FPS'ler olabileceğine dair bir gönderme yapmıştım. 😄
Önerin için teşekkür ederim.
Son olarak RAM önerin var mıdır? Malum 2x8 ile geliyor bunu 2x16 yapmayı düşünüyorum F/P olarak tabii.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tabii ki oynanabiliyor orada yaptığım ironi 4060'lı sistem ile 2K oyunları zorlayacağı için düşük FPS'ler olabileceğine dair bir gönderme yapmıştım. 😄
Önerin için teşekkür ederim.
Son olarak RAM önerin var mıdır? Malum 2x8 ile geliyor bunu 2x16 yapmayı düşünüyorum F/P olarak tabii.

Evet biliyorum neyi kast ettiğinizi. Bundan 2 adet alabilirsiniz:

Rica ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı