MSI Vector 16 ısınıyor

Peki şu an yine de oynamaya devam edebilir miyim bu sıcaklıklarda yoksa sistem zarar görebilir mi? Eylül'ün sonunda İstanbul'a gideceğim yetkili servisi Şişli'de oraya gidince göstermeyi düşünüyorum.

Peki şu an yine de oynamaya devam edebilir miyim bu sıcaklıklarda yoksa sistem zarar görebilir mi? Eylül'ün sonunda İstanbul'a gideceğim yetkili servisi Şişli'de oraya gidince göstermeyi düşünüyorum.

Kesin bir şey söyleyemem ama eğer bilgisayar kendini kapatacak kadar throttle oluyor ise oynamamanız daha iyi olur.

Hocam bu şekilde oynamak pek mantıklı değildir, fakat laptop altı fan alıp sıcaklığı optimize ederseniz bu şekilde devam edebilirsiniz. Dediğiniz gibi grafik ayarlarını düşürüp deneyin, sıcaklık değeri 60-78 dereceyse bir sıkıntı olmaz.

Hocam laptop altı fan kullanmayı tavsiye etmem fansız stant mantıklı olabilir ama fanlı standlar maalesef bir süre sonra laptopun kendi fanlarını bozuyor.

Hocam laptop altı fan kullanmayı tavsiye etmem fansız stant mantıklı olabilir ama fanlı standlar maalesef bir süre sonra laptopun kendi fanlarını bozuyor

Hocam kapağı sökün fanı sök tak yapın, düzeliyor.

Hocam ayarları düşürüp klimanın sıcaklığını da azaltarak CPU 92 C GPU 78 C bandına düşürebildim. İstanbul'da garantiye götüreceğim yine de.

Hocam ayarları düşürüp klimanın sıcaklığını da azaltarak CPU 92 C GPU 78 C bandına düşürebildim. İstanbul'da garantiye götüreceğim yine de.

Merhaba son durum ne oldu acaba çözebildiniz mi aynı PC'yi almayı planlıyorum lakin aklım çok karıştı fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Merhaba son durum ne oldu acaba çözebildiniz mi aynı PC'yi almayı planlıyorum lakin aklım çok karıştı fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum.

Hocam cihaz güçlü gerçekten ona bir lafım yok ısınma sorununun olmasının sebebi de CPU aşırı yüklenmesinin açık olmasıydı kapattıktan sonra FPS düşüşü karşılığında sıcaklık stabil hale geldi RDR2 Ultra ayarlarda 60-100 FPS arası alabiliyorsunuz 70 derecelerde, açık olduğunda ise FPS'in 130'lara çıktığı oluyor ancak dediğim gibi sıcaklıklar uçuyor. Cihaz ağır onu söyleyebilirim 2.7kg, adaptörüyle beraber 5kg oluyor hani her gün taşımak eziyet olabilir ama kullanımı keyifli ben 65kya almıştım şu an fiyatları 80 bandında galiba. 80k eder mi emin değilim açıkçası ama güçlü bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Paneli harika olmasa da ben 1080p dışında bir panel kullanmadığım için farkı pek anlayamıyorum benim için yeterli ve güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…